Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tippek távkapcsolat megkönnyít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tippek távkapcsolat megkönnyítéséhez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lassan fél éve távkapcsolatban vagyunk a párommal, minden nagyon jól működik köztünk. Nagyjából havi szinten, valamikor sajnos kéthavi szinten tudunk csak találkozni, és utoljára két hete láttuk egymást, következőnek pedig 4 hét múlva.

Aki esetleg már volt ugyan ebben a helyzetben, az tudja, hogy kifejezetten nehéz elválni a másiktól búcsúzáskor és nekem személy szerint az első pár nap mindig kifejezetten nehéz és kínszenvedés nélküle.

Az lenne a kérdésem, hogy akinek van tapasztalata, mesélne-e kicsit a szituációjukról vagy tudna-e tippeket adni, hogy hogyan legyen kicsit könnyebb belenyugodni a helyzetbe?

szept. 12. 23:29
 1/8 anonim ***** válasza:
93%

Mi mindennap beszélünk esténként, ha csak 5 percet is, de felhívjuk egymást. Viszont ha nem ér rá egyikünk, akkor belefér az is, ez előfordul.

Van, hogy játsszunk különböző netes játékokat, alapok: Amőba, memória, sakk, makeitmeme,scribblio és ilyen egyszerű játékokat, hogy ne csak a beszélgetés legyen, hogy kivel mi történt, hanem legyen valami, amit csinálunk együtt.

Küldünk egymásnak képeket vagy rövid videókat messengeren aktuális eseményekről. Nem folyton, de azért hetente több alkalommal előfordul.

Volt olyan, hogy úgy néztünk együtt filmet, hogy discordon megosztottuk a képernyőnket, de úgy is, hogy mindketten megnéztük valamikor a héten aztán kibeszéltük együtt.

Szóval igyekszünk kihasználni a technika adta lehetőségeket.

szept. 12. 23:45
 2/8 anonim ***** válasza:
39%
És ennek mi értelme? ŐSZINTÉN! Van esély, hogy együtt legyetek?
szept. 13. 00:43
 3/8 A kérdező kommentje:
1. Köszönöm szépen!!
szept. 13. 06:46
 4/8 A kérdező kommentje:

2. Szerintem elég az, ha mi ketten értelmét látjuk. Egy év múlva előrelátólag közelebb leszünk egymáshoz, ő közelebb költözik miattam, és egyéb okok miatt.

Tisztában vagyok vele, hogy a távolság nem örökre szól, ezért tartok ki amellett, hogy én tényleg vele akarok lenni és nem adom fel azért, mert “messze van”. Nekem ez nem ok arra, hogy ne legyek vele

szept. 13. 06:48
 5/8 anonim ***** válasza:
22%
De hat nem vagy vele, o sincs veled. Havi egy alkalommal egy napot mindenki tud kedves aranyos lenni. A tavkapcsolatok tobbsegeben az van, hogy amibt megszunik a tav es a ket fel osszekoltozik, 2 het utan kiderul, hogy noha a tavkapcsolator birtak evekig, egymas tarsasagabol eleg volt 2 het is, hogy rajojjenek, nem is passzolnak.
szept. 13. 07:04
 6/8 anonim ***** válasza:
4%
A jó távkapcsolat titka, hogy legyen valaki helyben akivel jó a szex. :D
szept. 13. 08:19
 7/8 anonim ***** válasza:
20%
4.-re. KÖZELEBB és nem hozzád! >:) Ez a kapcsolat nem kapcsolat!
szept. 13. 09:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem véleményezést kértem a kapcsolatomról, hanem választ a leírásban feltett kérdésre. Az, hogy ti így látjátok, az egy dolog - nem kritikát kértem és nem a véleményeteket egy olyan dologról, amibe nem láttok bele. Az első válaszadónak köszönöm a választ, talán tudok belőle meríteni valamit. De arra, hogy “ez nem kapcsolat” és hogy nincs arra lehetőségünk, hogy idén összeköltözzünk (ami miatt nem kell szerintem magyarázkodnom), erre nincs szükségem.
szept. 13. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!