Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi szeret főzni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi szeret főzni a konyhában, az szexi, inkább hátrány, vagy nem ad hozzá az élvezeti értékéhez egy párkapcsolatnál?

Figyelt kérdés

ma 17:13
A kérdező szavazást indított:
szexi
hátrányos
semleges
26 szavazat
1 2
 1/20 Helly R. from MDR válasza:
100%

Számomra hozzá ad. Ne csak én vegyem ki a részem a főzésből. Az egy elköteleződés és értékelem ha a másik fél is odateszi magát. Ha szexi is még mellette az + pont

31/N

ma 17:20
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem szeretem, ha egy rántottát képtelen elkészíteni (mert nem is akar).
ma 17:24
 3/20 anonim ***** válasza:
0%

Alapból semmi értéke nincs.

Ez egy plusz ha már megvan a kölcsönös vonzódás.

nem mindegy melyik főz...

[link]

ma 17:37
 4/20 anonim ***** válasza:
5%
Egy jó paprikás krumplit vagy cukorborsó főzeléket tükör tojással illik össze rakni , bar sok 16-20 éves lány egy egyszerű levest sem tud elkészíteni.
ma 17:43
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez alap. Az én barátnőim, szomszédain mindig mondják, hogy az ő férjük sose főz, ha betegek/fáradtak/rossz napjuk van, akkor is ők főznek a családra mindig, nekem ez abszurd.

Nálunk is én főzök többet, mert jobban tudok főzni, de a férjem is szokott, nekem olyan élettelen egy férfi, aki nem képes egy internetes receptet sem feldolgozni az agyával....

ma 17:43
 6/20 anonim ***** válasza:

#3 nagyon nem mindegy és ez majd akkor derül ki, amiko két ember összeköltözik és esetleg kiderül, hogy képtelenek együttdolgozni.

Felesleges is volt beraknod egy ilyen képet. Nem csoda, hogy nagyon sok kapcsolat csak annyiból áll, hogy vonzódnak egymáshoz a felek, de egymás személyiségétől, szokásaitól, életvitelétől a saját hajukat tépik.

ma 17:45
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
#4 csak a lány foghatja meg azt a rohadt fakanalat???
ma 17:46
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

#5 igazából akik folyamatosan panaszkodnak arra, hogy házi szolgák lettek, azok már a legelején is azok voltak, csak akkor még a legjobb oldalukat akarták mutatni. Nem szabad elkényeztetni senkit ilyen szinten.

Sajnos, valamilyen szinten ez otthonról hozott dolog, aki világ életében egy mosást sem indított el, mert anya megcsinálta és ezen nem is akar változtatni, az kuka. Mehet vissza anyuhoz nyugodtan.

ma 17:49
 9/20 anonim ***** válasza:
0%
Még szép, hogy szexi és hozzáad. Mondjuk az én esetemben csak akkor, ha modern és érdekes kajákat szeret csinálni, ha minden hétvégén itt rotyogna a pacal, háááát....
ma 17:52
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem előny. Nem mindent a nőktől kellene várni.
ma 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!