Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi szeret főzni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi szeret főzni a konyhában, az szexi, inkább hátrány, vagy nem ad hozzá az élvezeti értékéhez egy párkapcsolatnál?

Figyelt kérdés

ma 17:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nálam szunte alap hofy a férfi tudjon főzni (mivel én nem remekelek a konyhában..)

És szinte minden pasi tud is, és istenieket. Kb éttermi szinteket is visznek.

De amugy nekem köze nincs a szexualitáshoz hogy szexi legyen ettol bárki.

Ha vkivel nincs kémia, attól, hogy főzni tud se lesz :)

ma 17:57
 12/22 anonim ***** válasza:
Alap dolog.
ma 17:57
 13/22 anonim ***** válasza:

Alapnak kellene lennie, hogy egy férfi tud főzni, de sajnos nem az. Viszont előny. Vannak itt kérdések, ahol bizonyos nők arról panaszkodnak, hogy a pasijuk még csak el sem mosogat magat után...

Szóval aki meg tud főzni, elmosogat maga után, az plusz pont lehet.

ma 18:04
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is alap. Egy felnőtt férfi tudjon már gondoskodni magáról. Ettől függetlenül én szeretek főzni másnak is, de azért ez ne legyen egyoldalú.
ma 18:16
 15/22 anonim ***** válasza:
Én nem nagyon tudok főzni, de pár alap dolgot azért igen, az még az én egyszerű férfiagyamnak sem kihívás. Szerintem jó ha egy kapcsolatban valamennyire felcserélhetőek vagyunk egymással, ha az egyiknek nincs ideje kaját csinálni akkor csinálja a másik, stb.
ma 18:30
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ugyanolyan alapvető dolog, mint az, hogy takarít maga után vagy hogy igényes a megjelenésére. Nem előny, hanem az emberi minimum, legalábbis az én mércém szerint. Egy felnőtt, önálló ember nehogy már ennyire se legyen képes vagy buksi simit várjon érte, amiért megcsinála. (Az persze nagyon imponáló, amikor például úgy érkezek haza egy megerőltető nap után, hogy ott vár a megterített asztal a kedvenc fogásommal, desszertemmel.)
ma 18:38
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tud minimálisan se főzni, egy rántottát se, akkor az én mércém szerint az életképtelen és ez kizáró ok. Ha soha nem hajlandó főzni, mert "az az asszony dolga" az meg pláne kizáró ok a mentalitás miatt. Ha nem szeret főzni, de ha muszáj akkor képes rá, az felőlem rendben van, de szerintem ALAP, hogy egy felnőtt ember ne haljon éhen ha magáról kell gondoskodnia.

Ha szeret főzni és jól is tud, az tök jó, de csak ennyitől nem szeretek bele. Viszont akkor fel kell osztanunk ki mikor főz, mert én is nagyon szeretek, de csak egyedül :D

ma 18:39
 18/22 anonim ***** válasza:
Előny. Bár engem jobban érdekel mit eszik.
ma 18:58
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

számomra ez normális, nem szexi. Azt jelenti hogy egy önellátó felnőtt.

Ha nem tudna főzni, akkor tartanám egy életképtelen balfxnak...

ma 19:23
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk apukám (is) nagyon jól főzött, és szeretett is főzni, naphosszat ment otthon a papika tv 😊 Ezért nekem alap hogy a férfi IS főz, és a fiam is kiskora óta aktív a konyhában.
ma 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!