Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire hátrány egy kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hátrány egy kapcsolatban, ha a valaki nagyon álmodozó, "fél méterrel a föld felett" jár? 21/l

Figyelt kérdés
Egy rövid kapcsolatom volt eddig, még 18 évesen, azóta csak kavarások, illetve sokszor kihasználtak, csak le akartak velem feküdni, stb. Azonban most megismertem valakit, akivel nagyon jól kijövünk, teljesen egy hullámhosszon vagyunk, és nagyon jól érzem magam vele. Viszont észrevettem, hogy bár ugyanannyi idősek vagyunk, ős sokkal jobban képbe van a világ dolgaival, meg ilyesmi, és ez kissé zavar és meg is ijeszt egyben. Néha úgy érzem, hogy én megrekedtem egy szinten, hogy mint egy gyerek a felhőkben járok, nem érdekel a politika, néha túl naiv vagyok. A szüleim is nagyon sokszor utaltak rá, hogy mintha néha nem ebben a világban élnék, például továbbtanulásnál, vagy az élet egyéb részein. Konfliktuskerülő vagyok, de ha valakivel sikerült összekapni, számtalanszor vágták a fejemhez, hogy szálljak már le a földre. Még annyira nem ismerjük egymást, hogy ezek a tulajdonságaim olyan nagyon kijöjjenek, de félek, hogy zavarni fogja, hogy nem vagyok túl racionális, hogy vannak dolgok, amikről keveset tudok, hogy sokszor csak elvagyok magamban és a gondolataimmal. Bebeszélem csak magamnak? Eléggé ráparáztam most erre :( (bocsánat, ha hosszú lett, csak ki szerettem volna fejteni pontosan mire is célzok)

2017. dec. 1. 16:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Engem baromira zavarna, pedig nem vagyok sokkal idősebb nálad. Ebben a korban már illene valamit elérni, ami nem megy úgy, hogy fogalmad sincs semmiről és csak álmodozol. Én nem tudnék olyan ember mellett megmaradni, aki ennyire naív és nem igazán halad sehova. Én felnőttet keresek magam mellé nem egy kisgyereket.
2017. dec. 1. 17:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Van itt mar fel metertol kezdve 3 meterig.
2017. dec. 1. 17:25
 3/4 A kérdező kommentje:

Céljaim vannak, meg vannak dolgok amiket szerettem volna, és megvalósítottam, pl. szabadidőmben pólókra, táskákra festek, ezt egy boltba be szoktam vinni, és eladják, de rendesen dolgozni is dolgoztam már, legyen szó akár sima nyári munkáról, akár arról, hogy egyetem mellett mentem el, ilyenkor főleg gyerekekkel foglalkoztam, őket nagyon szeretem, animátor voltam, bébiszitter, de ruhaboltban is voltam egy kis ideig. Tehát amúgy nem csak úgy ülök és álmodozok itthon, csak inkább arról van szó, hogy amiket kitűzök magam elé, hogy ezt meg azt szeretném, azt nagyon sokan leszólják, hogy mit gondolok, ebből sosem élek meg, meg ha megemlítem mit tanulok, megjegyzik, hogy jaj, kis gyerekkorukban álmodoztak erről, de aztán megváltoztak.

Köszönöm az eddigi válaszokat :)

2017. dec. 1. 17:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, engem szerintem cseppet sem zavarna! :) Azt hiszem..ha mégis, az kissé érdekes lenne, mert én is ugyanilyen vagyok, mint te, legalábbis a leírásod alapján, az életem során voltak gondok a "nem ebben a világban élek" attitűdömből :D Sok ember ezt nehezen tudja értelmezni...kicsit dilisnek is nézhettek vagy "furának"...nem tudom.
2017. dec. 2. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!