Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez előny vagy hátrány a mai világban?
Én csak ritkán iszom, akkor is csak annyit, hogy kicsit feloldódjak, de nem részeg szintig. Dohányozni sosem dohányoztam, házibulikra jártam sokat, de olyan klasszikus prolidiszkóba ahol csak megy valami gagyi DJ "diumdisu" zenéje és mindenki nagyon menő próbál lenni, nem.
Sem előnynek, sem hátránynak nem érzem, sosem vágytam arra a légkörre.
Én nem iszom, nem cigizek és nem bulizok és eddig csupa előnyét éreztem.
Szebbnél szebb hölgyekkel bárhol szoktam ismerkedni. Például ha kitekerek Bécsbe biciklivel egészségmegőrző túrára, akkor tuti hogy odakinn is becsajozok. Cigizés? No ne!! Nem elég a levegőszennyezés? Ivás? Szintén na ne! Józanul kell boldognak lenni, nem kémiai kotyvalékok hatására. Bulizás? Az se, a nap 24 órájának buli nélkül kell piros betűs ünnepnek lenni.
ez attol fugg, kinek.
Egy cigifuggo lanynak, ez elony, mert kenyelmesebb tovabbra is dohanyozni, mint leszokni.
Ha a buli helyett jarsz tarsasagba, ahol folyamatosan uj emberekkel talalkozol, akkor az se hatrany.
Emberileg se nem pozitívum se nem hátrány. Se jobb se rosszabb ember nem lesz valaki attól, hogy jár bulizni vagy sem.
Párkeresés szempontjából pedig csak attól függően előny vagy hátrány, hogy kinél próbálmozol vagy kit keresel. Egy aktív társasági életet élő, extrovertált lány számára hátrány. Egy introvertált, csendesebb lány számára előny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!