Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek előny vagy inkább hátrány, hogy manapság könnyen lehet nőt szerezni szexre?
És mi a baj ezzel? Elkopik?
Megmossa és kész, olyan mintha új lenne.
Maximum a hivatásosokat dughatja meg bárki bármikor. Egy sima szexet szerető nőt csak az dugja meg, akivel ő dugni akar.
Ennyi erővel te is undorító vagy, hogy bárkibe bedugod, aki hagyja, lol.
2, Látom érted a lényeget. Gondolom "olyan" nő vagy... :DDD
Persze akivel akar. Ez régen is így volt. Viszont ma már alap, hogy a második randin sokan szétrakják a lábukat. Ez 15-20 éve még ritka volt. Erről beszéltem. Remélem már érthető neked is.
kinek mi...egy könnyen szerezhető nőnek előny, végre szexelhet.
Egy nehezen kaphatónak meg hátrány, mert a pasik inkább akkor foglalkoznak azzal, amivel nem kell sokat...kényelmesebb ebben a rohanó világban...
Általában inkább a férfiak részéről "alap", hogy a nő tegye szét minél hamarabb.
Mindenesetre még mindig nem értem, mi ezzel a gondod, hányadik randin kellene szerinted szexelni, illetve mire tudsz ebből következtetni?
A személyeskedésedet meg nem igazán tudom felvenni, összesen két férfival szexeltem és mindkettővel komoly kapcsolatban voltam utána illetve a másodikkal vagyok jelenleg. Mondjuk ja, egyikükkel sem az 50. randinkon feküdtünk le. De azt hiszem, 25 évesen összesen két férfival nem nagyon léphetek be még a bárkivel bármikor lányok klubjába. :(
A kérdésed leírásában nagyon jól leírtad a lényeget.
Előny, mert a férfi szexuális vágyakat így könnyebb kielégíteni.
Hátrány, mert így nehezebb hűséges, tartós kapcsolatot találni, olyan nőt, aki nem csal meg, szeret és legalább addig együtt vagytok amíg a gyerekeitek felnőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!