Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek előny vagy inkább hátrány, hogy manapság könnyen lehet nőt szerezni szexre?
19, Ha valaki nekem könnyen adja magát, akkor másnak is könnyen adja majd magát. Ennyi.
Ki-mit szeret persze. Nem vagyunk egyformák. Valakinek bejön az ilyen nő tartós kapcsolatra is. Mindenesetre én hosszútávra olyan nővel tervezek akinek van némi tartása.
19-es vagyok! Hát ahogy gondolod, pedig szerintem nem egyedi az én esetem. Nem tartom magam emiatt könnyűvérűnek.
Az viszont érdekelne, hogy mennyi idő után normális az ha egy nő alád fekszik? Meddig lehet húzni a férfiakat?
"19, Ha valaki nekem könnyen adja magát, akkor másnak is könnyen adja majd magát. Ennyi."
Férfiként mondom, hogy ez végtelenül egós és önző hozzáállás, ráadásul sugárzik belőle az önbizalomhiány is.
Egyrészt kit érdekel, milyen könnyen "adja" magát, ha jól érzitek együtt magatokat? Nem attól lesz egy nő értékes, hogy évekig kell rá várnod és nem attól lesz rbanc, hogy az első randin lefekszik veled, csak mert megvan köztetek a kémia. Ez a "de más is könnyen megkapta" szimpla birtoklási vágy és egoizmus, mert egyfajta teljesítménykényszer van benned, ahelyett hogy értékelnéd az előtted álló nőt, a külvilág elvárásai és jóváhagyása nélkül.
Másrészt olyasmit vársz el, amit te sem teljesítesz: gondolom, nincs ellenedre, hogy hamar "hagyják" magukat és ugyanúgy hamar lefekszel a nőkkel, mint ahogyan ezek a nők is veled, innentől kezdve ez kettős mérce.
Harmadrészt attól, hogy veled hamar lefekszik, nem biztos, hogy mással is ezt teszi. Megláthatott benned valami különlegeset, ami miatt kivételt tett és megbízott benned. Miért nem hiszel magadban annyira, hogy tudod, értékes férfi vagy és nem egy tucatpasi? Amit te könnyen megkapsz, nem biztos, hogy más is ugyanilyen könnyen megkapja - nem kell egósnak és elszálltnak lenni, de egy egészséges önbizalom és önértékelés nem árt.
Minden embert az igényei és a döntései mutatnak be.
Aki szerint előny a könnyen szerezhető nő, az még nem érett meg komoly, hosszútávú kapcsolatra.
A tinik szokták ezt csinálni, hogy adj' Uram azonnal...
""19, Ha valaki nekem könnyen adja magát, akkor másnak is könnyen adja majd magát. Ennyi." "
És visszafelé is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!