Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25+! Előny vagy hátrány, ha egy nő 1-2 partnerrel volt +20 évesen?
Szóval az a jobb,ha valaki gyakorlottabb,vagy az,ha "érintetlen" (szinte) ?
Ha már itt tartunk szerinted mennyi partner fér bele nőknél?
Kérlek a korod és a nemed is írd le!
Előny,ha minél kevesebb férfival volt,legalább is nálam...
Hát mennyi fér bele,az attól is függ,hogy milyen kapcsolatok voltak azok.
25/F
5-ös.
Tényleg? Mert a külsőből mindent tudsz a másikról,mikor ránézel? Nem. Mégis az alapján ítélkeznek a nők 1 mp alatt, akkor most hol is a gond? :)
Pontosan ugyanolyan ítélkezés egy dolog alapján, amit tudsz vagy látsz róla...
Nekem férfiként ezt muszáj elfogadnom,mert ilyen az élet, ezért nincs esélyem sem a nőknél,mert nem helyesnek születtem... ilyen ez a mai világ,felszínes...
Akkor én miért ne mondhatnám,hogy nekem ez számít és bizony előny? Logikusan végiggondolva akkor valószínűleg nem él annyira kicsapongó életet,és nem fekszik össze mindenkivel...
25/F
Hidd el, a külső sem határoz meg annyit,mint amennyit annak tulajdonítanak az emberek,ezért nem találja annyi ember a párját,mert időt sem ad sem magának sem a másiknak hogy jobban megismerjék egymást...
Nekem nincs esélyem egy nőnél sem,de nem is érdekel már,megszoktam,elfogadtam. Ilyen az élet.
Aki megismert,mindenki tudja milyen vagyok valójában,és neten is amíg nem látnak képen,addig álompasinak titulálnak és mondanak,csak ugye ehhez egy tökéletes testű,jóképű valakit képzelnek hozzá... ami nem én vagyok...onnantól eltűnnek és viszlát...
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!