Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 25+! Előny vagy hátrány, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25+! Előny vagy hátrány, ha egy nő 1-2 partnerrel volt +20 évesen?

Figyelt kérdés

Szóval az a jobb,ha valaki gyakorlottabb,vagy az,ha "érintetlen" (szinte) ?

Ha már itt tartunk szerinted mennyi partner fér bele nőknél?

Kérlek a korod és a nemed is írd le!

2016. aug. 17. 11:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Előny,ha minél kevesebb férfival volt,legalább is nálam...

Hát mennyi fér bele,az attól is függ,hogy milyen kapcsolatok voltak azok.

25/F

2016. aug. 17. 11:18
 2/11 anonim ***** válasza:
Te is írd le a korod és nemed!
2016. aug. 17. 11:18
 3/11 anonim ***** válasza:
Inkább előny, bár sajnos irreleváns, mert úgysem állnak velem szóba...
2016. aug. 17. 11:22
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem érdekel a múlt. Azon változtatni nem lehet,és nem ez alapján választok párt,nem ez alapján fogom értékelni. Ha gyakorlott:jó.Ha nem,akkor majd az lesz. 34F
2016. aug. 17. 11:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ez alapján kéne megítélni egy embert.Lehet azért volt csak 1-2-vel,mert csúnya és a kutyának se kell,vagy lehet prűd.Ismerek olyan lányokat is,akik nyitottabbak szexuálisan,5+ partnerük volt ennyi idősen,mégis értelmes,kedves,aranyos lányok.Nem ez határoz meg egy embert...
2016. aug. 17. 11:25
 6/11 anonim ***** válasza:
48%

5-ös.

Tényleg? Mert a külsőből mindent tudsz a másikról,mikor ránézel? Nem. Mégis az alapján ítélkeznek a nők 1 mp alatt, akkor most hol is a gond? :)

Pontosan ugyanolyan ítélkezés egy dolog alapján, amit tudsz vagy látsz róla...

Nekem férfiként ezt muszáj elfogadnom,mert ilyen az élet, ezért nincs esélyem sem a nőknél,mert nem helyesnek születtem... ilyen ez a mai világ,felszínes...

Akkor én miért ne mondhatnám,hogy nekem ez számít és bizony előny? Logikusan végiggondolva akkor valószínűleg nem él annyira kicsapongó életet,és nem fekszik össze mindenkivel...

25/F

2016. aug. 17. 11:30
 7/11 anonim ***** válasza:
75%
#6 akkor ez neked szimplán irigységből számít :D Mert valaki megteheti,hogy több partnere legyen,mivel jól néz ki-de te nem,elmondásod szerint.Szerintem meg ebben az esetben inkább örülj annak,ha akad partnerjelölt,nemhogy még nekiállsz ilyen szempontok alapján is szortírozni...holott abszolút nem ez határozza meg egy ember jellemét,de ha te így gondolod,gondold.
2016. aug. 17. 11:37
 8/11 anonim ***** válasza:

Hidd el, a külső sem határoz meg annyit,mint amennyit annak tulajdonítanak az emberek,ezért nem találja annyi ember a párját,mert időt sem ad sem magának sem a másiknak hogy jobban megismerjék egymást...

Nekem nincs esélyem egy nőnél sem,de nem is érdekel már,megszoktam,elfogadtam. Ilyen az élet.

Aki megismert,mindenki tudja milyen vagyok valójában,és neten is amíg nem látnak képen,addig álompasinak titulálnak és mondanak,csak ugye ehhez egy tökéletes testű,jóképű valakit képzelnek hozzá... ami nem én vagyok...onnantól eltűnnek és viszlát...

25/F

2016. aug. 17. 11:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem előny lenne. Sokkal imponálóbb, ha egy lánynak értékes, hogy kivel szexel.
2016. aug. 17. 13:15
 10/11 anonim ***** válasza:
9.es vagyok: ez persze nem azt jelenti, hogy az ellenkezőjét elutasítom!
2016. aug. 17. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!