Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire hátrány egy kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hátrány egy kapcsolatban, ha egy nőnek nem lehet gyereke?

Figyelt kérdés

Hosszútávon elfogadható ez egy férfinek, mondjuk abban az esetben is, ha a férfi nagyon szeretne?

És ha a nő nem hajlandó hallani az örökbefogadásról, mert úgy érzi, nem tudná úgy szeretni, mintha a sajátja lenne.

Azért nem tudná, mert önmaga is olyan, hogy nehezen mutatja ki, ha szeret valakit és számára az emberi kapcsolatok kiépítése is nehéz.

Ezért ha sajátja nem lehet, akkor egyáltalán nem lesz neki gyereke.

Ez hosszútávon elfogadható?

2016. júl. 29. 17:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Saját magamból kiindulva, nekem nem lenne vele gondom egészen addig, amíg azt nem mondod, hogy az örökbefogadás is kizárva...

Most nem akarok gyereket, de ha később mégis, akkor legyen rá lehetőségem.

2016. júl. 29. 17:50
 2/10 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem akarok gyereket, szóval nálam kifejezetten előny volna.
2016. júl. 29. 18:01
 3/10 anonim ***** válasza:
69%
Ahogy előttem írták, számomra is épp hogy előny. Mindig is ilyen lányokat kerestem, ugyanis nem akarok gyereket...
2016. júl. 29. 18:15
 4/10 anonim ***** válasza:
38%
Az imént leírt pasinak nem is kell hogy gyereke legyen. A gyerek egészséges érzelmi fejlődéséhez szerető szülők kellenek. És ha igazán szeret téged, akkor mégha jó apa is volna megelégedne az örökbefogadás lehetőségével.... De ott a béranyaság is... Illető úr ebihalait beültetik egy nőnek, aki szerződésben aláírja hogy lemond a gyerekről a javatokra... És tessék. Fater máris örökítette génjeit.
2016. júl. 29. 18:22
 5/10 anonim ***** válasza:

Meg lehet békélni vele ha nem lehet gyereke... de hogy egyáltalán ne akarjon családot, az nekem pl kizáró ok.

23f

2016. júl. 29. 18:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Spermabankba beadni a spermát ott megtermékenyitik valami fullos nőtől származtatott petesejttel megvárni mig kikel, hogy elmondhassam legalább az én részem is benne van
2016. júl. 29. 19:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Van sok férfi aki nem akar gyereket, de jóval kevesebb mint aki igen. Tehát végülis hátrány. Azt nem hiszem hogy olyannak aki akar, ez elfogadható lenne.
2016. júl. 29. 19:28
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítőkész válaszokat, mindenkinek ment a zöld :)
2016. júl. 29. 19:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem szeretnék én sem gyereket, így örülnék egy ilyen személynek magam mellett.
2016. júl. 30. 15:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Nálam kifejezetten előny lenne, viszont én nem akarok gyereket.
2016. júl. 30. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!