Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sokat szeretek egyedül lenni. Ez mekkora hátrány pártalálás, illetve kapcsolatban élés terén?
Hátránynak nem mondanám, legfeljebb annyiban, hogy szűkíti a kört a potenciális partnerjelöltek körül. Hiszen a legjobb, ha olyat keresel, aki hozzád hasonló beállítottságú.
Gyerekvállalást viszont fontoljátok meg, ha akartok majd egyáltalán. Az első pár évben vécére nem fogsz tudni elmenni egyedül.
Köszi a válaszokat! :) Amúgy sajnos lány vagyok, és 22 éves.
Néha rossz érzés, hogy nincsen senkim, de aztán meg eszembe jut, hogy úgyis olyan dolgokkal foglalkozom, amiket egyedül lehet, szóval rájövök, lehet, hogy nem véletlen :D Nem is tudom ki tudná ezt elviselni, főleg hosszú távon.
Én is szeretek viszonylag sok időt egyedül tölteni. Elég sok hobbim van. De mellette a napi 2-3 óra bőven belefér kapcsolatban. Nem vettem még észre, hogy ebből bármi hátrányom lenne, de érdemes hasonló mentalitású párt keresni. Vagy olyat, akinek ez nem gond.
24/F
Biztosan találsz olyan párt, akinek ez nem probléma, vannak még rajtad kívül ilyen emberek :)
Persze az is lehet, hogy olyan párt találsz, akit ha megismersz mindig vele akarsz majd lenni, miért ne? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!