Mi a baj a fiatal lányokkal (20-32)? Miért ilyen felületes mindenki?
Helyzetem. 29/F Szeged Komoly kapcsolatom zátonyra futott hosszú idő után, kb a fiatalságom veszett vele oda de nem ez a problémám.
A gond az hogy újra elkezdtem "volna" ismerkedni és igaz hogy kimaradtam pár körből de nem vagyok se buta se csúnya, van humorom és élettapasztalatom.
A sztorihoz még hozzátartozik hogy az elmúlt 5 évet másik 3 nagyvárosban éltem le, ami elvágott a "régi" életeimtől.
Szóval... gondoltam, na jól van, internetes ismerkedés ( first one) nem lehet olyan nehéz, tudok fogalmazni és a helyesírásom is elmegy, így küldtem pár levelet lányoknak.
Sejthetitek hány választ kaptam, egyet sem. Az igen :) Alapból ezek az oldalak mindennel lehúznak, mindenért fizetni kell, nekem el is vették vele a kedvem.
Azzal sem árulok el nagy titkot hogy a lányok nagyrésze (99%) csak ránéz a képedre és az alapján Ő azonnal besorol valamiféle a médiától eltorzult, görbe , beteg skatulyába.
Az hogy ki vagy, vagy miért írsz az senkit nem érdekel. De kérdem én, akkor mi a jó fenéért regisztrál valaki oldalakra?
Mondjuk nem is bánom hogy nem válaszoltak a levelemre, így én is hamarabb szűröm azokat akikre nem szabad áldozni.
Csak a gond az hogy amíg a 20-25 évesnek "idős" vagyok (biztos jobb egy beképzelt bájgunár aki alulról veri a 60-as IQ-t és 15 perc múlva hogy megkapott már a barátnődet nézegeti);
addig a 30-nak vagy kevés vagy, vagy karrierista. De a kedvencem a 20 éves lányok akik nem találják életük párját, ne nevettesssük ki magunk, még iskolába jártok.
Okoskodók, általam kritizált nagyrabecsült kanok, gyerekek véleménye nem érdekel.
Köszönöm
Nem regisztráltam soha életemben semmilyen társkereső oldalra, de ezt az általánosítást kikérem magamnak.
Komolyan feldühítenek az ilyen írások. Mintha a férfiaknak nem a külső lenne az első dolog amit megnéznek, és az alapján eldöntik, hogy válaszolnak-e, vagy egyáltalán időt fordítanak-e az adott nőre. Ne legyünk naivak...mind két nem ez alapján ítél első körben. Tény, hogy ha valaki jól néz ki, de buta, arrogáns, akkor hamar eltűnik a nő, de az első amit látunk az a külső. Miért ekkora baj, hogy a nők is a külső alapján hozzák meg az első döntést?? Az más tészta, ha valaki csak ezt nézi, de a férfiak között is van szép számmal aki csak ez alapján szűr. Folyton azt olvasom-itt is-, hogy "jaj mert csak a jóképű férfiakat veszik észre a nő...stb" könyörgöm, ha valaki nem tetszik, azzal nem tudok mit kezdeni, lehet jó fej vagy bármi, a szememet nem tudom becsapni, az igazi vonzalomhoz a külső is beletartozik nem csak a belső. Ugyanolyan fontos mind a kettő
3-as: Ne haragudj, de Te mondtad ki pont a lényeget, még sohasem regisztráltál ilyen oldalra! Honnan tudod hogy ott mi a helyzet? Hogy mi van ott? Persze hogy számít a külső, de amikor 100 nőből 100 azt írja ki hogy a legfontosabb az első benyomás (ami jelen esetben egy 5x5-ös kis kocka kép) akkor miről is beszélünk? Az hogy nem társaim mit csinálnak, az engem eddig sem és ezután sem fog érdekelni.
Köszönöm a visszajelzésed!
Nem is fog válaszolni, mivel A, csak poénból van fent, B, van otthon barátja, csak unatkozik mellette, c, a kisebbség, aki valóban társat keres.
Emellett mindegyikük kap 5-100 levelet naponta. A legrondább is, aki képet se tölt fel, sőt adatlapot se tölt ki, az is kap minimum 2-t. Szóval csak 1 vagy a sok közül, ő meg válogathat kénye kedvére kinek válaszol. Mert ugye a csaj nem előfizetéses így csak premium tagnak írhat vissza, vagy csak napi 1 levelet küldhet.
6 évig voltam társkeresőn, ezek után fél évig dolgoztam társkereső oldal moderátoraként, szóval tudom miről beszélek.
Nem okoskodni akarok, de szerintem jobban jársz azzal, ha élőben próbálkozol.
Én is szenvedtem a netes ismerkedéssel, de sokszor nagyon buták voltak a lányok és ahol képet nem láttam, de belsőre tökéletes volt, ott amikor megláttam a fényképet, visszaköszönt a vacsora (Én nem fogok álszenteskedni, nekem a külső is fontos olyan szinten, hogy ne 150 kilós ocsmányság legyen az illető, tehát legyen benne valami, ami megfog).
Egyébként pedig igen, a lányok nagy része (úgy 80%) 16-30 év között eléggé felszínes. 30 év felett pedig nem tudom, hogy mi a helyzet, de nem hiszem hogy javulna a tendencia.
Na akkor azt hiszem ma is sikerült tanulnom valami újat.
Mégpedig azt, hogy a nők zöme egy felszínes semmitmondó liba. Köszönöm a tanulságot. 26/N
Urahara Kisuke
Miért én szerinted örömömben írtam ezt le ugye? De ne aggódj még lehetsz hasonló helyzetben, majd tapasztalhatod még hogy milyenek a mai "férfiak"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!