Miért nem lehet őszintének lenni abban a fiatal lányokkal, hogy én ronda vagyok?
Figyelt kérdés
Ha megmondom előre, hogy ronda vagyok, akkor sosem jön össze semmi a lányokkal, de ha úgy teszek, mintha helyes fiú lennék és szarok a világra, simán meg tudom csókolni a lányok többségét és nem is ellenkeznek, pedig ettől még ugyanúgy ronda vagyok. Ki érti ezt? Csak hát én szeretnék őszinte lenni, meg így, hogy megmndom okádék vagyk, legalább a lányok között is jobban kiszűröm neten a felszníes, buta celeb csajokat. Mégsem működik ez, szóval muszáj úgy tennem, mintha helyes lennék, ha akarok a lánytól valamit. :DD2013. aug. 29. 20:31
1/4 anonim válasza:
Értem én ezt... :D de itt mi a kérdés? :D Am meg hány éves vagy? Ja, és biztos nem vagy ronda, de aranyos vagy,hogy ilyennel "őszinte vagy"... :D Bár nem hiszem,hogy ronda lennél... :) 16/L
2/4 anonim válasza:
A lányok a magabiztos fiúkat szeretik, nem a síránkozókat.
Érezd jól magad a bőrödben,ennyi.
Ha annyira ronda lennél,akkor meg csókig sem jutnál el a lánynál.
3/4 anonim válasza:
Ronda pasiként valójában ez így működik: ha azt hiszem magamról, hogy ronda vagyok, akkor semmi nem jön össze a lányokkal, ha meg azt hiszem magasról, hogy helyes vagyok, akkor a lány rondáz le, és közli, hogy olyan undorító férfit mint én vagyok sosem látott még, és akkor se jönne össze velem, ha én lennék az utolsó férfi a földön. Szóval te szerintem átlagos lehetsz.
4/4 anonim válasza:
Szerintem csak egyszerűen működik a "belső megszépíti a külsőt" dolog. Velem is megesett már hogy egy srác a beszélgetés kezdeményezése elején belinkelt egy képet és megállapítottam, hogy szegény tényleg nem túl helyes srác...:/
De folytattuk a beszélgetést és pár hét alatt nagyon megkedveltem. Később visszalapozgattam egyik nap a beszélgetéseket és rábukkantam megint a korábban belinkelt képre. Akkor már valamiért nem olyan szemmel tekintettem a srácra mint azelőtt. Fura, de igaz. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!