Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda férfiak! Hogy viselitek, hogy holnap a Valentin napot is egyedül kell eltöltsétek?
nem tudom h ronda vagyok-e vagy sem...
De nincs barátnőm szóval ronda vagyok....
megyek pár 100km-t és meg is van a lelki békém :D
Nem tudom miből gondolod, hogy csak valentin nap rossz a szingliknek. Más nap nem hiányozhat társ? Nekem bármelyik nap ha rám jön akár március 14. vagy augusztus 24. vagy bármikor, hogy nem lehet nőm, akkor is rossz.
De valentin nap épp jó ok arra, hogy akinek van még akarata és nem fásult bele a magányba, hogy egy lánynál bepróbálkozzon egy virággal vagy egy kis ajándékkal.
Én szépnek mondott nőként is egyedül töltöm.. na és? :D Megyek edzeni, szaunázni, szolizni.. kényeztetem magam egy kicsit, ennyi jár, nem? ;)
23N
Nem tudom miből gondolod, hogy csak valentin nap rossz a szingliknek. Más nap nem hiányozhat társ? Nekem bármelyik nap ha rám jön akár március 14. vagy augusztus 24. vagy bármikor, hogy nem lehet nőm, akkor is rossz.
De valentin nap épp jó ok arra, hogy akinek van még akarata és nem fásult bele a magányba, hogy egy lánynál bepróbálkozzon egy virággal vagy egy kis ajándékkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!