Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik már régóta egyedül vannak, de vágynának egy társra: ti mivel tartjátok magatokban a lelket, miben reménykedtek?
Figyelt kérdés
Én valahogy sosem tudnám feladni, valami mindig hajt előre.
F
2016. febr. 15. 19:45
1/17 anonim válasza:
Szerintem nem kell görcsösen keresgélni. Én pl sportolok és mindig meg kell látni a szép dolgokat
L
2/17 anonim válasza:
Semmivel és semmiben. Túl ronda és alacsony vagyok ahhoz, hogy egy nő szeretni tudjon.
3/17 anonim válasza:
A munka lefoglal így akkor nem igazán agyalok rajta este viszont már minden bajom tud lenni. Majd csak találok egy megbízható társat. 23/F
4/17 anonim válasza:
Hálistennek nem ekörül forognak a gondolataim. Van más elég gond-öröm is az életben. Egy zűrös kapcsolat nagyon nem kéne most. :)
5/17 A kérdező kommentje:
#1: Görcsösen nem is jó, de senki nem fog bekopogni az emberhez, hogy meg akarja ismerni, ahhoz tenni is kell. Ezért én pl. kihasználok minden lehetőséget, ami adódik, egyszer csak bejön. :)
2016. febr. 15. 19:56
6/17 anonim válasza:
Persze én is kihasználok, de nefélj az igazi szerelem úgyis jön magától, nem kopogtat az igaz, beront, ez a sors
7/17 anonim válasza:
Pont ez a lényeg, hogy nem reménykedek. Nem azért, mert esélytelen lennék, csak most épp nem szeretnék kapcsolatot. A napom munkával telik, utána kicsi sport, pihenés. Nem túl izgalmas, az tény, de a kitűzött céljaimat szeretném egyedül elérni, utána majd talán kezdeményezek.
8/17 anonim válasza:
En azzal vigasztalodom, hogy tudom, hogy olyan emberre vagyok, akit nem talalok minden sarkon, igy tudom, hogy varni kell, mig felbukkan. Addig is boldogan elem az eletemet, nem csak tarssal lehet boldognak lenni.
9/17 A kérdező kommentje:
Jó olvasni a kommenteket, azért nem minden férfi/nő csak keseregni tud, még ha itt divat is. :)
2016. febr. 15. 20:11
10/17 anonim válasza:
Sehogy. élem az életemet azt kész. Ami van, annak örülök, ami nincs annak nem örülök.
Minél egyszerűbben állunk hozzá, annál kisebb a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!