Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet egyedül kellene maradnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egyedül kellene maradnom?

Figyelt kérdés
Mindig csak olyan lány adna esélyt aki vagy nem tetszik vagy nem tetszik és csak azért adna esélyt mert senkinek se kell.. és ez rossz érzéssel tölt el.. ennél egyedül lenni is jobb.:( 21/F
2016. jan. 29. 00:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Sok no van aki nem kell szinte senkinek, megis teljesen normalisak. Erdemes legalabb megismerni aki eselyt adna neked. Ha ismerkedes utan se tetszik akkor persze nem kell osszejonni vele.
2016. jan. 29. 00:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Mármint úgy értem hogy valaki pl félelmetes volt.... van aki meg szerintem szóba se állt volna amúgy velem.. bár nem is jött be.. ahj én már nemtudom mit tegyek... de olyan lánnyal nehéz lenni akinek vagy a viselkedése vagy más nem nyeri el a tetszésemet.
2016. jan. 29. 00:40
 3/7 A kérdező kommentje:
A legjobb .. van akit szivesen megismernék..na őt meg én nem érdeklem.. persze folytan gyakorin sír hogy alig ír vagy havonta ha vissza ír neki az "álompasija" na de ez ilyen világ :(
2016. jan. 29. 00:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne legyél búspanda! :) Fiatalok vagyunk!
2016. jan. 29. 00:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Felém senki se nyit. Mindenki barátként kezel mert túl jószivem van és támogató tipus vagyok, így nem barátnőnek való vagyok. Szval csodás. Maradok egyedül. Szval örülj h vki szán rád időt a közeledésével

20L

2016. jan. 29. 19:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Kedves 5-ös Válaszoló! Nálad a pont! Én is egy túl rendes, túl türelmes, túl nyugodt lány vagyok, aki mindenkit végig hallgat, és mégsem kellek évek óta már senkinek.

Kedves Kérdező! A p*csák nagyon tetszetősek, szerintem te őket keresed, és ők sok mindenkinek kellenek. Ők nem fognak, csak azért odamenni hozzád, mert másnak nem kellenek.

Ja, hogy ők le se szarnak? Ő.Ő

Hát, igen, az a lány meg kedves, és ismerkedne veled, de, húú, hát tényleg, ebből a szögből elég szabálytalan az arca? Meg nem is áll úgy a melle, mint annak a topmodellnek, akit nemrég láttam, és nagyon bejött.

Ha ennyire béna vagy, azt is meg kéne becsülnöd, hogy egyáltalán valaki odamegy hozzád, és érdeklődést tanúsít. De lehet keresni a Palvin Barbit, akár egy életen át. Nem tilos.

2016. jan. 30. 00:39
 7/7 A kérdező kommentje:
írtam neked mert félre értesz
2016. jan. 30. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!