Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok egyedül?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 27 éves férfi vagyok.. és sajnos nagyon magányos. Évek óta nincs nagyon senkim, most már lassan 2 és fél éve. Nem találok csajt magamnak. Vagyis találnék csak mindig kosarat kapok. Annyi de annyi visszautasítást kaptam, hogy már egyáltalán nem érdekel már semmi. Nem is próbálkozok jó ideje sehol senkinél..

2016. jan. 19. 22:57
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Tudod te a választ.
2016. jan. 19. 23:05
 2/6 anonim ***** válasza:
46%
Ronda vagy, csóró vagy ez már több mint elég ehhez.
2016. jan. 19. 23:08
 3/6 A kérdező kommentje:
1-es bővebben?
2016. jan. 19. 23:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Még ezt is én magyarázzam el neked? Barátnőt véletlenül ne szerezzek?

Van agyad, teremtesz időt magadnak, és leülsz magaddal és elgondolkozol a miérteken.

Ha megvan, akkor meg teszel érte, hogy legyen Nőd.

Ha meg nem ment akkor is megvan a válasz... Nincs agyad...

2016. jan. 19. 23:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Innen pár cikk konkrétan a kérdésedről szól, de sok egyéb hasznos dolgot is találsz:

[link]

2016. jan. 20. 03:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Először tedd tisztába a magaddal kapcsolatos dolgokat!

Miért vagy rosszul az egyedülléttől? Munkahely,családod rendben van? Ha nincs,rakd ezeket a területeket rendbe,és persze magadat is. Egy kis önismeret,önfejlesztés nem ártana.Van sok könyv a témában.

Nem szabad elkeseredni,mert azt észreveszik a nők és nem akarnak tőled semmit. Egy vidám, pörgős férfit könnyebben észrevesznek :)

Az elutasításról meg csak annyit,pont nemrég olvastam, hogy 100 elutasítás megéri,ha utána jön EGY olyan nő,aki szuper és igent mond!

2016. jan. 20. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!