Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sírnak az itteni pasik, hogy nincs barátnőm, amikor egyedül sokkal könnyebb az élet?
Teljesen értem azokat a pasikat akik nem akarnak komolyat. Itt sír sok pasi, hogy nincs barátnőm stb. aztán mennyivel jobb is az ha szingli vagy. Nincs féltékenykedés, nincs hiszti, nincs az hogy az nem jó, amaz nem jó, nem vagy nők által lekorlátozva, nincs vita, veszekedés. Nem kell megfelelni a nőknek egzisztenciálisan vagy egyén szempontból pl: hogy legyél mindig férfi aztán old meg azt old meg ezt, mert te vagy a FÉRFI stb stb.
Csomó minden nehezebb egy kapcsolatban, szerintem ha mérlegre állítunk egy kapcsolatot akkor a rossz több benne mint a jó.
Én is ezt szoktam gondolni minden ilyen kérdésnél :D Lányokénál is.
23/l
Nekem van barátnőm, még sincs féltékenység, se hiszti, se elégedetlenség, se lekorlátozás, se vita, se veszekedés, nem is kell megfelelnem neki, ahogy ő se nekem, nem vár el tőlem ilyen hülyeségeket, hogy csak mert férfi vagyok, oldjak meg dolgokat, mert mi együtt vészelünk át minden bajt.
Ennyi.
Az egyedüllét nehezebb, mint egy jó kapcsolat, amiben nincs hiszti, hanem a felek egymást támogatják.
Majd rájössz te is erre, de sajnos lehet csak mikor már oregkorodra egyedül maradsz család nélkül
És te azt gondolod, hogy ez az ún. "tökéletes kapcsolat" csupán a véletlen műve? Csak a feleken múlik minden. Nekünk is vannak nézetéletéréseink, de nem csinálunk belőle problémákat, hanem elfogadjuk egymást minden hibájával együtt. Ennyi az egész. Csakis rajtatok múlik, hogy milyen lesz a kapcsolatotok.
A jó párkapcsolat az jó,a rossz párkapcsolattól jobb az egyedül lét!
Társkapcsolatban 2 embernek kell megoldani együtt a problémákat,együtt átvészelni a bajt.
Elfogadni egymást,szeretni....
Kevés a jó párkapcsolat,nehéz egymást megtalálni,
nagyon nehéz hasonlót ,hasonló elvárásokkal....
Mindenkinek minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!