Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek hogy egyedül maradok!?
2 hónapja szakítottunk az exemmel 3 év után. Mindketten tudtuk hogy már nem vagyunk boldogok, csak féltünk a továbblépéstől mert már mindketten 25 felett vagyunk.
Neki 2 hét után új barátnője lett, ami valahol mélyen nagyon bántott.. Az én életemben is felbukkant egy srác egy hónapja, de féltem hogy kicsit túl korai lenne új kapcsolatba kezdeni hisz még jóformán ki sem hevertem a régit. Végül kiderült hiába paráztam, mert végül ő volt az, aki visszahátrált az egésztől.
25 vagyok, és félek egyedül maradok, mert a normális értékrendel rendelkező pasik már mind "elkeltek" ebben a korban, és e felett..
25 felettiek, hol szoktatok ismerkedni?
"mert a normális értékrendel rendelkező pasik már mind "elkeltek" ebben a korban, és e felett.. "
Honnan tudod te ezt? Téged se az eszedért szeretnek úgy látom!
Ha valaki nem tud egyedül boldog lenni, úgy nem tud egy társ mellett se boldog lenni.
Társfüggőségben szenvedsz, hogy szükséged van valakire?
És mi az, hogy félsz, hogy egyedül maradsz? Jesszus.. 25 évesen lehetne több eszed is, mint hogy ilyen sz..rságokat találj ki.
Vagy már azt hiszed, hogy 25 évesen egy kiélt vén p..csa vagy, akivel a kutya se fog foglalkozni?
"mert a normális értékrendel rendelkező pasik már mind "elkeltek" ebben a korban, és e felett.. "
Ez elég nagy hülyeség. A többi meg nyavalygás csak...
25 éves vagyok, kb 1 éve hagyott el az exem 2 év együttlét után.
Most már próbálok ismerkedni, szeretnék valahogy továbblépni, de úgy tűnik baromira nehéz.
Engem is érdekel a kérdés
25F
A komoly kapcsolatok korszaka réges rég lejárt!60-70 es évektől kezdtek "zülleni" az emberek.
Hidd el senkit sem érdekel a lelki nyomorod, párkapcsolati gondjaid, anyagi gondjaid,,szval semmi sem számít.
Olyan világot élünk most már teljes mértékben, hogy csakis magadra számíthatsz(esetleg a szüleidre).
Itt elolvassa pár nyomorult ember a nyomorult kérdéseid,,de sokra ne számíts, hogy segítenek.
Ugye csak a lelkednek jobb, hogy legalább írhatsz embereknek, kisírhatod" magad.
Hát igen,,,gyötrelmesen semmirevaló az élet,,,bárki bármit mond is...SZAR!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!