Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Félek hogy egyedül maradok!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek hogy egyedül maradok!?

Figyelt kérdés

2 hónapja szakítottunk az exemmel 3 év után. Mindketten tudtuk hogy már nem vagyunk boldogok, csak féltünk a továbblépéstől mert már mindketten 25 felett vagyunk.

Neki 2 hét után új barátnője lett, ami valahol mélyen nagyon bántott.. Az én életemben is felbukkant egy srác egy hónapja, de féltem hogy kicsit túl korai lenne új kapcsolatba kezdeni hisz még jóformán ki sem hevertem a régit. Végül kiderült hiába paráztam, mert végül ő volt az, aki visszahátrált az egésztől.

25 vagyok, és félek egyedül maradok, mert a normális értékrendel rendelkező pasik már mind "elkeltek" ebben a korban, és e felett..

25 felettiek, hol szoktatok ismerkedni?

2016. jan. 23. 21:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

"mert a normális értékrendel rendelkező pasik már mind "elkeltek" ebben a korban, és e felett.. "

Honnan tudod te ezt? Téged se az eszedért szeretnek úgy látom!

Ha valaki nem tud egyedül boldog lenni, úgy nem tud egy társ mellett se boldog lenni.

Társfüggőségben szenvedsz, hogy szükséged van valakire?

És mi az, hogy félsz, hogy egyedül maradsz? Jesszus.. 25 évesen lehetne több eszed is, mint hogy ilyen sz..rságokat találj ki.

Vagy már azt hiszed, hogy 25 évesen egy kiélt vén p..csa vagy, akivel a kutya se fog foglalkozni?

2016. jan. 23. 21:13
 2/12 A kérdező kommentje:
Valószínű lehetne több eszem is, meg jobb elfoglaltságom egy szombat este, de te meg barátom, lehetnél kevésbé bunkó.
2016. jan. 23. 21:28
 3/12 anonim ***** válasza:
48%
Tudom az igazság fájdalmas. De ha nem nézel vele szembe akkor továbbra is szenvedni fogsz.
2016. jan. 23. 21:37
 4/12 A kérdező kommentje:
Az igazságra már én is rájöttem, bár ezt most úgyse hiszed el nekem. Azért köszi, hogy eszembe juttattad. :)
2016. jan. 23. 21:43
 5/12 anonim ***** válasza:

"mert a normális értékrendel rendelkező pasik már mind "elkeltek" ebben a korban, és e felett.. "

Ez elég nagy hülyeség. A többi meg nyavalygás csak...

2016. jan. 23. 21:54
 6/12 anonim ***** válasza:

25 éves vagyok, kb 1 éve hagyott el az exem 2 év együttlét után.

Most már próbálok ismerkedni, szeretnék valahogy továbblépni, de úgy tűnik baromira nehéz.

Engem is érdekel a kérdés

25F

2016. jan. 23. 22:04
 7/12 anonim ***** válasza:
ennyi,egyedül maradsz a világ végéig!
2016. jan. 23. 22:45
 8/12 anonim ***** válasza:
Én 28 vagyok és szerintem 23-24 éves kor felett már az összes normális lány/nő foglalt. Igazából nem félek attól, hogy egyedül maradok. Szerintem 30-on felül jön az újabb hullám, amikor sok elvált anyuka keres magának párt.
2016. jan. 23. 22:46
 9/12 anonim ***** válasza:
Rengetegen vannak ezzel így. Ennek ellenére az se jó, ha belemész egy olyan kapcsolatba, ami rossz, csakhogy legyen valaki. Nagyon nehéz a mai világban normális párt találni. Én is pár hónapja szakítottam a barátommal,mert egy másik kapcsolatot is fenntartott mellettem. Sőt, az se zavarta volna ha én teszem ugyanezt. Hát, én teljesen felháborodtam. Régimódi értékeket vallok, én egy olyan kapcsolatot szeretnék, ahol bizalom van. Ez pedig szerintem csak úgy lehetséges, ha hűségesek vagyunk egymáshoz. Nem tudom, hogy lesz-e valaha valaki aki elfogad és szeret így ahogy vagyok, vagy prűdnek tartanak majd mert így gondolkodom. Na meg amikor hallom, hogy a férfi kollégák egy része úgy beszél a nőkről általánosítva, hogy mindegyikük k***a. Kinek van kedve ismerkedni ilyen előítéletes emberekkel? Nem tudom mi lesz velem. De én nem akarok még egy sz*r kapcsolatot. Vagy lesz normális vagy egyedül maradok. Én most úgy érzem ez utóbbival is meg vagyok barátkozva.
2016. jan. 23. 23:02
 10/12 anonim ***** válasza:

A komoly kapcsolatok korszaka réges rég lejárt!60-70 es évektől kezdtek "zülleni" az emberek.

Hidd el senkit sem érdekel a lelki nyomorod, párkapcsolati gondjaid, anyagi gondjaid,,szval semmi sem számít.

Olyan világot élünk most már teljes mértékben, hogy csakis magadra számíthatsz(esetleg a szüleidre).

Itt elolvassa pár nyomorult ember a nyomorult kérdéseid,,de sokra ne számíts, hogy segítenek.

Ugye csak a lelkednek jobb, hogy legalább írhatsz embereknek, kisírhatod" magad.

Hát igen,,,gyötrelmesen semmirevaló az élet,,,bárki bármit mond is...SZAR!

2016. jan. 23. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!