Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Félek hogy egyedül maradok!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek hogy egyedül maradok!?

Figyelt kérdés

2 hónapja szakítottunk az exemmel 3 év után. Mindketten tudtuk hogy már nem vagyunk boldogok, csak féltünk a továbblépéstől mert már mindketten 25 felett vagyunk.

Neki 2 hét után új barátnője lett, ami valahol mélyen nagyon bántott.. Az én életemben is felbukkant egy srác egy hónapja, de féltem hogy kicsit túl korai lenne új kapcsolatba kezdeni hisz még jóformán ki sem hevertem a régit. Végül kiderült hiába paráztam, mert végül ő volt az, aki visszahátrált az egésztől.

25 vagyok, és félek egyedül maradok, mert a normális értékrendel rendelkező pasik már mind "elkeltek" ebben a korban, és e felett..

25 felettiek, hol szoktatok ismerkedni?

2016. jan. 23. 21:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10# -es abban teljesen igazad van, hogy erkölcsi mélyrepülésben van emberiség. De ettől az élet nem sz*r, legalábbis szerintem. A változásnak belül kell elkezdődnie. Ha felismerjük, hogy manipulálva vagyunk és direkt csinálnak trendet a szexuális kicsapongásokból és növelik bennünk a szexista előítéleteket, akkor tudatosan kizárhatjuk ezeket. Újra igazi értékeket kellene fontosnak tartani, mert a fejekben van nagyon nagy zűrzavar a mai világban. Ezért szerintem még soha nem volt ilyen nehéz egy igaz társ megtalálása és családalapítás, mint ma.
2016. jan. 24. 00:02
 12/12 anonim ***** válasza:

Én 25 éves voltam pont, amikor netes társkeresőn megtaláltam a férfit, aki most már a férjem. Ő is egyidős velem, tehát akkor ő is 25 volt, és ő sem tudta már, hol máshol ismerkedjen olyan ember, akinek komoly szándékai vannak, nem csak egyéjszakás kaland...

Ha nem lett volna a társkereső, valószínűleg sosem találkozunk, mert az ország 2 másik végén laktunk.

Nekünk bejött a társkereső, sőt, 3 barátnőm is ott talált férjet.

2016. jan. 24. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!