Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik már régóta egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik már régóta egyedül vannak, de vágynának egy társra: ti mivel tartjátok magatokban a lelket, miben reménykedtek?

Figyelt kérdés

Én valahogy sosem tudnám feladni, valami mindig hajt előre.

F

2016. febr. 15. 19:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Semmiben se reménykedek. Az élet nem osztogat nyalókát. 28F
2016. febr. 15. 20:50
 12/17 anonim ***** válasza:
71%
#6 Nincs sors. Persze ha lány vagy akkor könnyebb a dolgod, elég közepesen-átlagosan kinézni és nem leharapni a fiúk fejét, mert előbb-utóóbb feltűnnek a színen.
2016. febr. 15. 20:51
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem van, jól nézek ki és majd jön
2016. febr. 15. 20:55
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerencsére nem olyan gyakran gondolok erre. Igaz a Valentin nap alkalmából eszembe jutott, mert mindenhonnan ez folyt szinte, pedig nem csak egy nap kell szeretni a másikat.

Más napokon lefoglalom magam, egyetem, kutyáim meg minden. :-)

Majd valamikor biztos megismerem a megfelelő személyt.

21/L

2016. febr. 15. 21:21
 15/17 anonim ***** válasza:
9%
Sehogy, csak várom, hogy teljen az idő és legyen vége az életemnek.
2016. febr. 15. 21:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem reménykedek már semmiben, csak dolgozok egész nap, hogy ne legyen szabad időm ilyen dolgokra gondolni.23F
2016. febr. 15. 22:27
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem reménykedem, ezt inkább próbálom elűzni magamból.
2016. febr. 17. 02:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!