Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Babát várok, (9 hetes) de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Babát várok, (9 hetes) de egyedül vagyok. Van esélyem társat találni, vagy felejtsem el? 30 éves vagyok.

Figyelt kérdés
2016. febr. 9. 22:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/84 anonim ***** válasza:
86%
Mi a helyzet a gyerek apjával?
2016. febr. 9. 22:55
 2/84 anonim ***** válasza:
79%
? -Bővebben?
2016. febr. 9. 22:57
 3/84 anonim ***** válasza:
84%
Van, pl nálam sem számít ez.
2016. febr. 9. 22:58
 4/84 anonim ***** válasza:
42%
Persze, hogy van esélyed. Mint némának visszhang versenyen nyerni. :D Na jó, nem leszek szemét. Van esélyed, de közöld az elején, hogy babát vársz, ha ismerkedsz.
2016. febr. 9. 22:59
 5/84 anonim ***** válasza:
70%

Huh, hát ezt így hogy? Mi vitt rá, hogy egyedül vállalj gyereket, pláne, hogy nem is akarsz amúgy egyedül lenni? Mert ok, még érteném valahol, ha mondjuk nagyon vágyik babára, annyira, hogy akár egyedül is felneveli... de hogy egy még meg sem született baba mellé rögtön társat is keresel?

Elég fura szitu...

Én is 9 hetes terhes vagyok, szerencsére a társkeresés dolog nem érint, de én a helyedben:

1. Elvetetném, még nem késő!

2. Ha mindenáron meg akarnám tartani, akkor most egy pár évig a babára koncentrálnék, és UTÁNA keresnék társat.

Aztán ha közben spontán felbukkan a Nagy Ő, akkor nyilván nem zárkóznék el, de tudatosan ebben a helyzetben tuti nem keresgélnék.

2016. febr. 9. 23:04
 6/84 anonim ***** válasza:
44%

Nem lehetetlen, de azért nagy tétben nem fogadnék rád.

Ha esetleg csinos vagy és nem gond, ha a srácnak is van kölyke, de más esetekben elég necces.

2016. febr. 9. 23:08
 7/84 anonim ***** válasza:
54%

Ez egy nagyon szomorú történet lehet, megyek is inkabb aludni

:(

2016. febr. 9. 23:17
 8/84 anonim ***** válasza:
9%
Persze hogy van esélyed, de egyelőre szerintem adj egy kis időt és a babára figyelj.
2016. febr. 9. 23:26
 9/84 anonim ***** válasza:
Szerintem több van, mint szülés után. Most ugyanis még van időtök kettesben is lenni, egymással foglalkozni, ami jó ideig nem játszik a gyerek születése után.
2016. febr. 9. 23:31
 10/84 A kérdező kommentje:
A gyerek apjával 6 éve voltunk együtt, nagyon rossz volt a vége felé a kapcsolatunk. Mikor elhatároztam végre hogy nem húzom tovább a szakítást, kiderült, hogy babát várok. Semmiképp sem vetetem el, bőven fel tudom nevelni egyedül is. A lényeg, hogy azóta se működik a dolog, a gyerekhez se úgy áll, ahogy kéne és idősebb is nálam sokkal. Szóval úgy döntöttem elegem van, nem bírom tovább. Az én fejemben is megfordult, hogy egyedül maradok, szülés után összeszedem magam és megpróbálok találni valakit akkor.
2016. febr. 10. 00:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!