Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Babát várok, (9 hetes) de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Babát várok, (9 hetes) de egyedül vagyok. Van esélyem társat találni, vagy felejtsem el? 30 éves vagyok.

Figyelt kérdés
2016. febr. 9. 22:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/84 anonim ***** válasza:
0%

Nézd, nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy valaki ne fogja fel, amit írtam. Az, hogy te (vagy ti) félre akartátok magyarázni, az más kérdés.

Szóval Kocka Gizi, jó lenne ha leállnál, és nem követnél (illetve néhány kolleginád), és nem szólogatnál be feleslegesen. A kérdésre válaszoltam. Az, hogy néhány életnélküli nőszemély itt rámugrott, mert úgy érzik, nekik szólt a válaszom, hadd ne az én hibám legyen.

Illetve ha esetleg te is az üzenetben anyázók között vagy, állítsd le magad, mert nem válaszolok privátokra.

2016. febr. 12. 12:07
 82/84 anonim ***** válasza:
52%
Egy darab privátot nem írtam rád, ne szállj el, nem vagy te olyan fontos :) A mellébeszélés meg nem tud izgatni. Nem írtál te semmit félre, jogosan ment eddig neked mindenki. De ez is milyen már? Elszóltad magad hogy kaptál egy rakat anyázós privit, meg még itt ketten próbálnak értelmet verni a fejedbe, de persze mindenki hülye csak te vagy helikopter mi? :D Nekem van életem, nem én töltöm azzal a napjaimat hogy egy anonym oldalon arcoskodok. Most ez egy dolog hogy leálltam vitázni egy ilyenhülyével mint te (én balga) de attól te vagy az aki itt érvényesül nap mint nap...Gondolom való életben nem megy :)Toovábbi jó élvezkedést, okostojás
2016. febr. 12. 12:26
 83/84 anonim ***** válasza:
0%

""Nekem van életem, nem én töltöm azzal a napjaimat hogy egy anonym oldalon arcoskodok""

:D:D Értem, amit te nyomsz ide, az nincs is itt. Ne zavarjon, az sem, hogy mindössze 3 napja írok a gykra. Illetve nők anyáznak,nem csak emiatt a kérdés miatt, és ha megnézed, az egyetlen férfi, aki irt ide rajtam kívül, "véletlenül" felfogta, amit írok. De te, meg a társaid, egyből magatakora vettetek olyasmit, amit ráadásul nem is írtam. Ez hogy lehet? Na csummantás törpilla. Mert abban igazad van, hogy vérciki rám nézve hülye kiscsajokkal vitatkozni.

2016. febr. 12. 12:32
 84/84 anonim ***** válasza:
0%
Ja és nézd meg, kamu regekről visszajöttök, meg irtok a hülye haverjaitoknak, aztán lepontoztok. Mintha lenne bármi jelentősége mit vakerászok itt. Vicc, komolyan. Na tényleg csumi :)
2016. febr. 12. 12:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!