Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Babát várok, (9 hetes) de egyedül vagyok. Van esélyem társat találni, vagy felejtsem el? 30 éves vagyok.
Nézd, nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy valaki ne fogja fel, amit írtam. Az, hogy te (vagy ti) félre akartátok magyarázni, az más kérdés.
Szóval Kocka Gizi, jó lenne ha leállnál, és nem követnél (illetve néhány kolleginád), és nem szólogatnál be feleslegesen. A kérdésre válaszoltam. Az, hogy néhány életnélküli nőszemély itt rámugrott, mert úgy érzik, nekik szólt a válaszom, hadd ne az én hibám legyen.
Illetve ha esetleg te is az üzenetben anyázók között vagy, állítsd le magad, mert nem válaszolok privátokra.
""Nekem van életem, nem én töltöm azzal a napjaimat hogy egy anonym oldalon arcoskodok""
:D:D Értem, amit te nyomsz ide, az nincs is itt. Ne zavarjon, az sem, hogy mindössze 3 napja írok a gykra. Illetve nők anyáznak,nem csak emiatt a kérdés miatt, és ha megnézed, az egyetlen férfi, aki irt ide rajtam kívül, "véletlenül" felfogta, amit írok. De te, meg a társaid, egyből magatakora vettetek olyasmit, amit ráadásul nem is írtam. Ez hogy lehet? Na csummantás törpilla. Mert abban igazad van, hogy vérciki rám nézve hülye kiscsajokkal vitatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!