Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlenergikus és domináns barátnő. Fiúk, szeritetek ez egy kapcsolatban előny vagy hátrány? Miért?
jo is meg nem is
az mindig jo ha dominans mert vannak konkret elkepzelesei amivel elore tudja vinni a kapcsolatot de ha mar tulsagosan ő akar mindent akkor mar nagyon nem jo
egy kicsit lehet neki engedni de tobben nem
Nekem van olyan fiú ismerősöm, akinek ez minden vágya, mert ő is ilyen. De a többségnél szerintem nem előny.
23L
Mindenkinek tudnia kel, hogy hol a helye.
A nőknek, pláne.
jó is meg nem is.
jo mert csinál progit,nem nekemkell törnöma buksim,hogy mit kezdjek vele ha épp nem dugom.
rossz:mert néha szeretek csak úgy döglni,és ő peig nyaggat... valamivel.
de idővel ez kialakul.
domináns-na azt megnézem,max az ágyban.
ne várj csodákat az oldaltól :D
sztem ne változz meg. mondjuk a legtöbb srác tényleg nem szereti a domináns nőket, a maradék meg anyucit fogja keresni benned.
anno, nekem is volt egy domináns kapcsolatom, én spec imádtam, mert meg kellett küzdeni érte. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!