Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek előny vagy inkább hátrány, hogy manapság könnyen lehet nőt szerezni szexre?
Ez ilyen adok-kapok játék.
Sok nő nem akar még szexelni, de belemegy, mert fél, hogy egyébként elveszti a pasi az érdeklődését. Ma elég ritka, hogy egy férfi képes legyen várni a nőre akár csak egy hónapot is! Nem hogy többet...
A nagy tartásával annyit ér el, hogy majd 42 évesen ő lesz a helyi macskás bolond nő, aki szüzen fog meghalni!
Másrészt elég gyakori az is, hogy a nők is szívesen bújnak ágyba, mert csak. Nem kezdenek el hisztikézni, hogy "kihasználták", neki is jó volt, ő is élvezte, és sza.rik bele hat méter magasról, ha többet nem találkoznak.
A könnyen kaphatóságról meg még annyit, hogy azért orbitális különbség van aközött, hogy valaki szingli, és úgy bújik ágyba valakivel a harmadik-negyedik randin. Vagy pedig férjnél van, és könnyen beadja a derekát, ha valaki udvarolni kezd.
Ajánlom az urak figyelmébe a következő okos mondást: Ha a kutya otthon jól lakik, nem megy a szomszédba. Tudni illik a nőknek is vannak igényeik az ágyban, amit ha kielégítenek, azzal elég jól be lehet biztosítani, hogy hűséges maradjon. ;)
Ha én is jutnék szexhez rendszeresen, előnynek érezném.
27F
"Pont nem azt várom egy nőtől hogy dugjon kötöttségek nélkül."
De te azért megteszed, nem? Az miben más, tessék mondani.
Ha valaki nekem könnyen adja magát, akkor másnak is könnyen adja majd magát.
Ez így nem igaz. Vannak olyan élethelyzetek, amikor az ember lánya nem akar komoly kapcsolatot, ilyenkor jók azok a férfiak, akik szintén nem.
Ellenben nem ettől függ a kapcsoalt sikeressége. Párommal 10 éve vagyunk együtt, házasok vayunk, várjuk a gyerekünket és 1-2 hét után feküdtünk le. Előtt volt egy sokéves kapcsolatom, vele szexkapcsolatból indult.
Biztos vannak olyan nők amilyenekre te vágysz, de kár emiatt ítélkezni bárki felett. Plussz, rengeteg olyan férfi van akit pont nem érdekel, hogy előtte ki milyen életet élt. Ők az embert nézik, nem holmi hülye számokat :)
36, Én is az embert nézem. A számok pedig sokat elárulnak az emberről. :)))
Egyébként nem tudom mi gond azzal, hogy az ember tartós(!) kapcsolatra nem akar könnyű nőt. Ez természetese a legtöbb férfinél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!