Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előny vagy hátrány, ha én nőként szerény és alázatos vagyok? (Ami nem egyenlő azzal, hogy cselédként viselkedem)
Figyelt kérdés
2016. máj. 25. 01:32
1/12 anonim válasza:
Es ez miben nyilvanul meg? Nem biztos, hogy mindenkinek ugyanazt a definiciot takarjak ezek a fogalmak.
2/12 anonim válasza:
Előny mert én is az vagyok, ezért amit adok, azt is várom cserébe.
3/12 anonim válasza:
Még szép hogy előny. A férfiak többségénél legalábbis szerintem az.
4/12 anonim válasza:
Nőként sajnos én is ilyen vagyok és tapasztalatból mondom nekem nem előny. Mindig rendes, csendes, megértő vagyok és szerény. A férfiak meg azt hiszik erre a viselkedésre hogy sok mindent megtehetnek, mert nem veszekszem, nem követelődzők, nem hisztizek a végső határokig elmehetnek velem, mert én ugysem szolok semmiért. Ugyhogy az élet engem kezd rákényszeriteni, hogy egy kicsit keményebb legyek. Azt gondoltam, hogy ha én hasonlóan viselkedem szerény, alázatos vagyok, akkor velem is rendesek lesznek, de nem igy müködött nálam, inkább pofátlanok lettek, és addig nyujtozkodtak velem szemben amig a végén nem szóltam hogy mostmár ebből elég.
5/12 mikeXxX válasza:
Ha 18 éves elmúltál már megkérhetem a kezed :D ?
6/12 anonim válasza:
Nem előny sajnos... Én is ilyen voltam, de azóta már megerősödtem, és nem hagyom többé, hogy bárki is kihasználjon. Ha egy pasi nem bánik velem tisztelettel, azonnal kidobom.
Mert az ilyen lányoknál sokan úgy vannak vele, hogy mivel úgy se szól semmiért, akkor tegyünk meg bármit...
7/12 anonim válasza:
4 es és 6 os. Nem megváltozni kell, hanem kiadni az útját a bunkó pasiknak.
Ha minden kedves szerény ember megváltozna mi lenne a világból? Kérlek titeket ne változzatok meg, inkább keressétek meg a megfelelő embert aki ezt értékeli. Mert hogy van ilyen, csak nehéz megtalálni, mint ahogy a férfiaknak is a kedves nőket.
8/12 anonim válasza:
6-os vagyok: A barátaimmal, ismerőseimmel továbbra is kedves vagyok, segítőkész, figyelmes, de pasikkal már valahogy nem igazán megy. Túl sok a rossz tapasztalatom.
10/12 anonim válasza:
Ugyan, nem gond. :) Az volt a fő probléma, hogy egyszer nagyon szerelmes volt egy srácba, és vagy 4 évig ment a cirkusz, se veled, se nélküled kapcsolat, és nem vettem észre, hogy ő végig csak kihasznált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!