Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátrány ha kedvelem a bonyolult, intelligens férfiakat?
Nálam kifejezetten előny, ugyanis én is előszeretettel beszélgetek intelligens, kommunikatívabb nőkkel.
20/F
Azok csak jól megírt forgatókönyvek. Pont azért, hogy elnyerje a főszereplő a néző bizalmát. Kicsit láss már a kulisszák mögé és vedd le a napellenzőt, még nincs nyár.
Most ezzel nem azt mondom hogy nincsenek ilyen karakterisztikus emberek, de te ilyenbe nem fogsz belebotlani, az is biztos.
És ha ez a bonyolult,intelligens férfi egy kicsit problémás is lenne?Csak mert az általad felsorolt karakterek sem problémamentesek.
Lenne kedved ilyen férfivel esetleg kapcsolatra is lépni?
Igen, ez ismerős én is hasonlóképpen vagyok. Viszont az a baj, hogy az ilyen férfiak általában bizalmatlanok a végletekig.
Itt is van valaki akivel szeretek beszélgetni és az àltalad leírtakat vélem felfedezni benne, viszont rendre felszívódik, nem válaszol. Szóval nem könnyű esetek az ilyen típusú férfiak. Még akkor sem ha szimplán csak egy jó beszélgetés reményében kontaktálnék velük.
Miért gondolod,hogy bizalmatlanságból szívódik fel?
Ez nem inkább megbízhatatlanságra utal?
Nem hátrány. Hajrá!
Mi meg szeretjük a nagymellű nőket!
26/F
Én intelligens vagyok, és egyszerű, mit egy faék.
De nem szeretnék olyan nőt, aki filmkaraktereket keres bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!