Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek előny vagy inkább hátrány, hogy manapság könnyen lehet nőt szerezni szexre?
Előny mert ahogy mondod kevesebbet kell dolgozni, nem kell lefutni a felesleges köröket, hiszen valójában mindketten erre vágytok (igen, sok nő is).
Hátrány viszont hogy ma már szinte alap elvárás hogy a nő pár randi után feküdjön, és ha ezt nem teszi akkor ócska rib, aki istennek érzi magát, keresek mást, ha belemegy, akkor meg szintén ócska rib, mert akkor biztos mindenkinek hagyja magát...
Tisztelet a kivételnek, de sajnos sokan gondolkodnak így :(
Ha te könnyen akarsz nőt szerezni szexre, akkor mitől érzed magad különbnek?
Szerinted egy nő szívesen alakít ki kapcsolatot olyannal, aki bárkit bármikor megdughat?
Hátrány. Ma már egyik nem sem tud értékelni egy komoly kapcsolatot, csak összejárnak szexelni az emberek. Cserélhető, eldobható bárki, ha jön egy jobb.
Ez a pasikra épp úgy érvényes: mert aki veled második randin hetereg, az azt se kéreti sokáig, aki kapcsolatban kezd el udvarolgatni.
Mindenki csal mindenkit, két év már hosszú kapcsolat, rengeteg az egyke, meg a működésképtelen mozaik család. Felnőtt egy generáció (a mostani 15-25 évesek), akiknek szerelmesnek lenni ciki, és képtelenek kötődni bárkihez, a felelősséget nem vállalják a tetteikért, és a szexi külső meg a pénz az érték.
Bele se gondolok, mi lesz az ő gyereikből.
Egyébknét jah.
Most mesélte ismerős, hogy a 14 éves fiának van valami kis csaja, aki már szexelni akar vele...szóval, ez már tinikként is természetes, miért ne lenne ilyen sok felnőtt nő, mert azok meg elmondhatják: felnőtt vagyok, nem ovis, ez csak szex...meg így akarják megfogni a pasit. Nyilván mert meg is lehet. Valamennyi időre. Ők addig se azzal a lánnyal foglalkoznak, aki nem fekszik le velük.
Nézőpont kérdése. Bizonyos szempontból nagy előny. Bizonyos szempontból hátrány.
Ha nem akar megállapodni az ember, akkor ebből jó, mert így nem kell fölösleges köröket futni és van dögivel olyan nő az ilyen könnyen kaphatóak közül, aki szinte már könyörög a "megalázásért", "kihasználásért", annyira degenerált szegényke és abszolút olyan alacsonyak az elvárásai, hogy könnyen teljesíthetőek.
Nekem is volt ilyen nő ismerősöm, ő azért ment bele az ilyesmibe, mert már volt egy gyereke, elvált, nem volt egy tipikus szépség, és nagyon gyorsan a lelki társat, nagy ő-t látta mindenkiben aki már 2 jó szót mondott neki...
Így ő simán benne volt abban, hogy első randi alatt történjen bármi.
Vagy esetenként, hogy 2-3 hetente ment hozzá a pasas "üríteni". Lelkileg semmilyen támaszték nem volt köztük, de ő már ezt is "kapcsolatnak" hívta. Én nem értettem soha, hogy neki ez miért jó, mert hiába magyaráztam neki, hogy ez csak 3-4 hetente szex, alkalmi kapcsolat, ő ragaszkodott hozzá, hogy ő akkor legalább kap szeretetet valakitől, gondoskodhat valakiről, ajándékot vehet neki (ő soha nem kapott semmit egyik pasastól sem) , és ha ennek ez az ára, hogy csak időközönként tűnik fel az egyén, ő elfogadja.
És a vicces, hogy 2-3 hónapig ez így ment, utána a pasas lelépett vagy csak felszívódott és még ő hívogatta, hogy magyarázza meg miért lett vége, mondja a szemébe, hogy nem szerelmes belé és akkor elhiszi :)
Őszintén szólva mivel én evvel a felfogással sosem tudtam azonosulni a mi barátságunk sem tartott sokáig, mert 6. ilyen eset után lemondtam róla, hogy tudok tartást verni belé, elfogadtam, hogy ő "reménytelen". Nem fog soha megváltozni. Nekem pedig az értékrendbe ez se barátként se sehogy nem fért bele.
Amúgy meg teljesen jól megfogalmaztad a dolgot a leírásban.
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!