Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hátrány ismerkedésnél, ha a koromnál 5-6 évvel fiatalabbnak nézek ki? F
20-as éveim elején járok, de 5-6 év alatt semmit nem változtam. Ez időnkén vicces szituációkat is szokott szülni, ruha bolti eladó mondta már, kisebb ruhát ne vegyek, mert még úgy is nőni fogok. Dohányboltból, akartak már úgy kiküldeni, amint beléptem, hogy "a kisfiú menjen ki!", meg mutattam a személyim, a boltos nem győzött sűrűn elnézést kérni.
Vonattal jöttünk haza, társaságunkhoz csapódott egy lány, mindenkitől megkérdezte mennyi idős, mikor én következtem nem akarta elhinni, addig még a személyimet meg nem mutattam. Már poénosan, arról is érdeklődtek, hogy mi a titkom. :D
Attól függ. Ha fiatal barátnőre vágysz akkor előny mert lesz egy huszonéves pasija ami magabiztossággal tölti el, de mégsem ütsz el a fiatalos szintjétől külső terén.
20 körüli lányoknál hátrány. 30 körül lesz megint előny, ha marad ez a tendencia.
Korban hozzám közelálló lányokra gondoltam.
18-23 közt
Mondjuk én lány vagyok 24 évesen is 16nak mondanak, van amikor bosszant :D
De párkapcsolatban van aki szereti van aki nem, ember válogatja. Ezen ne stresszelj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!