Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért futnak a pasik a problém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért futnak a pasik a problémás nők után? A szebb külsejük miatt?

Figyelt kérdés

Nem egy ilyen szituációt láttam. A közös pont mindegyikben az, hogy a nők tényleg szépek, női szemmel is. A férfiak meg totál meg vannak zavarodva értük.

Akkor is, ha rengeteg pasival volt már együtt a nő, akkor is, ha hisztis. Egyik barátnőmet otthagyta a párja mert az exe felbukkant és csettintett egyet. Nem számított az sem, hogy régen a csaj hagyta ott másért, nem. Ja igen, szebb arcú nő volt persze.

És ezek a férfiak ráadásul totál elvarázsoltak, tenyerükön hordozzák őket, szeretik őket.

Miért? Ez csak a szépségről szól?

tegnapelőtt 22:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
60%
Esetleg szeretnének megmentő szerepben lenni.
tegnapelőtt 23:39
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

egyrészt igen, jól néznek ki

másrészt ezzel, hogy problémásak, hisztisek, inkonzisztenciát vezetnek be a kapcsolatba, hol nagyon szereti, hol nem

és a nem egészséges kötődési mintákat követő pasikat teljesen magukba bolondítják (ha nem veszik észre magukat)

tegnapelőtt 23:43
 3/19 anonim ***** válasza:
88%
Engem is érdekelne.
tegnap 00:14
 4/19 anonim ***** válasza:
20%
Mar a jo fajta sminkek sem dragak széppe barki varazsolhatja magat, a nadragok /felsok ugy vannak ki alakitva hogy eloszlassak a sulyfelesleget es feszes hatast keltsenek. Persze hogy mindenki szepnek latszik..
tegnap 00:16
 5/19 anonim ***** válasza:
95%

Szépség, természetesen. Ilyenkor a férfiak nem gondolkodnak, csak mennek a farkuk után.

#2 jót írt egyébként. Egy olyan férfi, aki azért tisztában van önmagával, van tartása és méltósága, az kidobja az ilyen nőt akkor is, ha az nagyon szép. Láttam már ilyet.

De a férfiak többsége nem ilyen, hanem amit írtam először. Megbolondulnak egy bombatesttől.

A racionális gondolkodású férfiak, mi? ;)

tegnap 01:44
 6/19 anonim ***** válasza:
91%
Valami mégiscsak vonzza őket, szerintem nemcsak a szépség. Talán a jó szex emlékek, meg a csaj hisztijei elérhetetlensége, egyszerűen az érdekes a pasiknak, nem a jelenlegi aki csak van, kéznél van, megdugni jó de semmi másra nem.
tegnap 06:02
 7/19 anonim ***** válasza:
46%
Valszeg sárkány anya minta minta gyerekkorbol
tegnap 06:15
 8/19 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem nem csak a szepseg.

Rengeteg ember szereti a problemas kapcsolatokat es pnaszkodni roluk, mert ettol erzik a pillangokat (ami ugye szorongas), ettol erzik a “szerelmet”, hogy a kapcsolat izgalmas. Engem ketszer dobtak amiatt, hogy nem voltam izgalmas, nem okoztam szorongast es kiszamithato, stabil erzelmi hatteret nyujtottam. :D akinek ez kell az 1, nem erett egy kapcsolathoz, 2,alapveto pszochologiai dolgokkal nincs tisztaban es nincs onismerete, szoval felejtos

tegnap 06:59
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Mert pasik. :D Egyébként miért érdekelnek az ilyenek téged? Ezek ugyanolyan éretlenek és kapcsolatra alkalmatlanok mint azok a nők, akik után futnak... A fizikai vonzalom is szerepet játszhat, de nagyon sokan imádják megélni az ilyen brazil szappanopera szintű kapcsolatokat.

Egy normális embernek az ilyentől meg agysorvadása lesz...

tegnap 08:22
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
2-es jól írta és ez abszolút nem csak pasikra vonatkozik. Vannak nők is, akik csak az ilyen se veled-se nélküled pasikba tudnak beleszeretni, mert valami hasonlót tapasztaltak meg gyerekkorukban is.
tegnap 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!