Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért futnak a pasik a problém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért futnak a pasik a problémás nők után? A szebb külsejük miatt?

Figyelt kérdés

Nem egy ilyen szituációt láttam. A közös pont mindegyikben az, hogy a nők tényleg szépek, női szemmel is. A férfiak meg totál meg vannak zavarodva értük.

Akkor is, ha rengeteg pasival volt már együtt a nő, akkor is, ha hisztis. Egyik barátnőmet otthagyta a párja mert az exe felbukkant és csettintett egyet. Nem számított az sem, hogy régen a csaj hagyta ott másért, nem. Ja igen, szebb arcú nő volt persze.

És ezek a férfiak ráadásul totál elvarázsoltak, tenyerükön hordozzák őket, szeretik őket.

Miért? Ez csak a szépségről szól?

febr. 18. 22:47
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ezek a pasik akiknél ezt láttam, mind jólelkű. Normális, dolgos, nem iszik, megbízható. Barátnőm is hosszú távra tervezett a párjával, aztán hirtelen vége lett az egésznek. Pedig barátnőm is mindent megtett érte. De nem, a szép arc fontosabb.
tegnapelőtt 09:51
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
12# kimondtad a dolog lényegét. "Mindent megtett érte...". Miért kéne mindent megtenni egy pasiért? Nem értem. Akikért odavannak ezek a férfiak, azok mit tesznek a pasiért? Semmit! Vagy valamit, amire a pasinak szüksége van. (Nem feltétlenül szexuális szolgáltatásra gondolok)
tegnapelőtt 10:21
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Sztem az adott férfiak 2 ok lehet:

1. külső

2. a probléma = izgalom... vannak emberek, akik egyszerűen nem tudják értékelni a nyugodt, harmonikus életet, és inkább választják a problémák, hisztik, "nem tudom, mit akarok" viselkedés által generált izgalmakat

tegnapelőtt 10:36
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
#12 Az a baj, nekem ebből az egész sztoriból az jön le a barátnőd csak vigasz volt, mivel még szerethette az exét mikor összejöttek. Tehát az ilyennek lehozhatod a csillagokat is, ha még megvan veszve az exéért semmit sem ér, mert mást szeret. Különben én olyan lányt ismertem egész közelről, akinek sok helyes srác udvarolgatott, komoly ismerkedési szándékkal, de valamiért sosem voltak neki jók. Ki kellett neki? Aki csúnyán szólva le sem sz*rta. Csak szórakozott vele az elejétől, hol felbukkant, hol eltűnt. Valamiért ez keltette fel az érdeklődését, ezt tartotta izgalmasnak. Pedig a lány sem problémás , mégis a problémás srácok kellenek neki. Én szerintem ebből ki kell nőni, csak valakinek kell ehhez még pár pofon az élettől, hogy rájöjjön.
tegnapelőtt 11:10
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Háhhh, férjem exnője volt ilyen. Nemrég valahogy chateltem vele egy keveset (megtaláltam a személyes iratait, nyilván visszaadtam neki) és ő mondta el, hogy a férjem neki unalmas volt, emiatt lépett félre tulajdonképpen mindig. A férjem egy türelmes ember, akinek nagyon jó a szíve és nem az a veszekedős típus. Nem szeret balhézni. A nő meg ezt igényelte. A mostani pasijától megkapja, de nem igazán boldog mellette. Viszont azt mondta, hogy neki kell ez a hullámvasútazás. A férjem meg konkrétan tönkrement ebben az egészben majdnem. De mindig visszafogadta... Hogy miért? Nem tudom. Biztos tudott valamit a nő. Jó lehetett a szex vagy olyan csirke pörit durrantott 20 évesen, hogy olyat nem evett a férjem azelőtt. Nem tudom. De nem vette el a nőt, családot sem akart vele, de mindig visszafogadta a megcsalàsok után. Szerintem inkább kapcsolatfüggőség és a helytelen kötődési minta a fő ok.
tegnapelőtt 14:12
 16/19 anonim ***** válasza:

"De nem, a szép arc fontosabb."

Igen, a legfontosabb kb. Hiába is tagadják vagy beszélnek mellé.

Agyrém, hogy ezért miket képesek elnézni egyes nőknek, sőt, még szeretni is őket mindazok ellenére.

Nekem a szó szoros értelmében nem kell messzire mennem, az egyik szomszédéknál is ez van. Nagyon durva eset a nő, egyszerre hihetetlenül gyámoltalan, életképtelen és paranoiásan rettegő ÉS komoly indulatkezelési problémákkal küzdő (pl. fizikai károkozásba is torkolló dühroham). A komplett származási családja (anyja, apja, 2 öccse) ugrál körülötte napi szinten, hogy működjön az élete/életük. Írhatnám még. Nem számít. Semmi nem számít. Akkor is szereti a pasi, megértő, együttérző, toleráns vele, ragaszkodik hozzá, meg minden, ami kell. És ő is egy egész normális fazon. Ehhez képest nekem annyi a bűnöm, hogy depressziós lettem a külsőmből fakadó bántások, elutasítottság és egyéb hátrányok miatt. De semmi dühroham, egyéb agybaj, teljesen jól funkcionálok, jövök-megyek, teszem a dolgom, intézem, amit kell stb., nem szorulok segítségre, támogatásra, sem arra, hogy folyamatosan legyen velem valaki, mert kibírhatatlan pár óra egyedüllét is. Csak hát ugye szarul nézek ki, főleg az arcom/fejem. Idestova 11 ÉVE egyedül vagyok. Ez a nő meg... És ő csak egy példa a rengeteg közül.

tegnapelőtt 18:56
 17/19 anonim ***** válasza:
#16 "Csak hát ugye szarul nézek ki, főleg az arcom/fejem." Biztos hogy ez a fő probléma, mármint a saját magadról alkotott kép és nem az, hogy emiatt hogy állsz azokhoz, akik esetleg próbálkoznak?
tegnapelőtt 19:10
 18/19 anonim ***** válasza:
76%

Nem is feltétlenül a szép arc, a férfiaknak talán a testalkat fontosabb, a szép arc csak ráadás.

De amúgy egyetértek, a férfiaknak csak a külső a fontos, más nem igazán. Aztán hisztiznek, hogy lehúzzák őket pénzzel stb :D és hogy minden nőnek csak a pénz kell. Nem, csak azoknak, akik a szépségüket kihasználva ilyen lúzereket fognak maguknak.

Ha szép nő lennék, én is ezt csinálnám. Érdekes, most eszembe sem jut, hogy egy férfi tartson el, stb, én tartom el magam. De jó lenne egy kis pihenés, amikor tök mindegy milyen vagyok, mindenki engem akar és úgy húzhatom le a lúzereket, ahogy csak akarom :D habár aktív részese vagyok a szexnek, én így szeretem, de ha szép lennék, akkor csak azért is csak fekudnék az ágyban. Dolgozzon a pasi :D pont most olvastam egy kérdést, amiben egy férfi írta, hogy a barátnője vagy exe, nem tudom, magyon tetszett neki, de egy fadarab volt az ágyban, a pasi akkor is megbolondult érte és 2 perces meneteket tolt, mert annyira élvezte a szexet. :D csak azért, mert tetszett neki a csaj testalkata.

Szóval ja, gazdag férfiaknak és szép nőknek all a világ. De leginkább szép nőknek, mert azok ki tudják használni a gazdag lúzereket.

tegnapelőtt 19:45
 19/19 anonim ***** válasza:
81%
17: Miért, hogy állok? Aki nincs, ahhoz elég nehéz bárhogy... Nem érdemes elhinni az itteni legendát, hogy egy nőnek elég csak léteznie és kilépnie az otthona ajtaján, már ostromolják is.
tegnapelőtt 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!