Szellemi kimerültségre milyen "gyógymódok" illetve módszer van amivel nos szebb szó híján feltudom magamat tölteni?
Nekem is alvászavaraim voltak. Szellemileg leterhelt voltam és egy nagyon tapasztalt terapeuta barátom javaslatára elkezdtem aktívan mozogni, először nehéz volt, mert alig aludtam. Viszont pont fizikálisan nem voltam sosem leterhelve. Azóta minden sokkal jobb.
De ha elolvasol ezzel kapcsolatban javaslatokat, vagy akár könyvet is tudok javasolni a Sikerkalauz 2 csak erről szól, abban is az aktív elfoglaltságot írják.
Szóval az aktív mozgás vagy fizikai elfoglaltság amiket leírtál nagyon jó ötlet.
Köszönöm a segítséget! :)
Jó látni hogy az interneten nem csak trollok vannak hanem segítőkész emberek. Nos a sport nembiztos hogy mennifog sajnos ahogy írtam is egy elég csúnya balesetem volt aminek hatására a járás is alig megy :/, de megpróbálok legalább pár túrát betervezni illetve sétálgatni elkezdek remélem segíteni fog :) Ha nem akkor könyv vásárlás lessz belőle :D
Mégegyszer nagyon köszönöm mindkettőtöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!