Mit tegyek, ha a gyerekem papírt fog kapni arról, hogy gyengébb?
Pár órája jöttem meg a szülőiről. A rémálmom vált valóra, a gyermeket kivizsgálásra küldik. Folyamatosan keveri a betűket, ékezeteket nem veszi észre. Sejtettem hogy eljön az idő, de már harmadikas!!!! Tényleg most kell? Közölte, hogy már 7 gyereknek van papírja hasonló gondokkal. Miért nem küldte el eddig????!
Ami a legborzasztóbb az egészben, hogy a férjem kézzel lábbal tiltakozik. Mert ez csak első dolgozat volt, mert még nem "ment vissza a suliba". Mikor aztán megemlítettem neki hogy ez örökletes, akkor aztán teljesen kikelt magából 🤦
Mert ez hülyeség, mert most ez a divat, mert ő is a mai napig elgondolkozik, hogy az Ty vagy Gy... hát mondom pont ez a baj. Mert én pl nem gondolkozom el rajta 🤷
Azért hajtunk, hogy a gyerekeinknek mindene megegyen, hogy kiállhassanak az emberek elé, hogy ne szégyenkezzen magasabb rangú személy előtt (orvos, ügyvéd, banki ügyintéző, hivatali dolgozó), hogy neki jobb jegyen. Egy ilyen papírral mi marad? Nem kell minden áron a diploma, de a gyerekünknek nem a fizikai munkát szánjuk.
A gyereketek diszlexiás vagy diszgráfiás. Nem fogyatékos. Nem dől össze a világ. Én is diszlexiás és diszgráfiás vagyok. Igen kicsit nehezebb dolgom volt, de a szüleim támogattak, foglalkoztak velem. Mai napig vannak gondjaim az írással, olvasással, DE nem hagyom hogy ez határozzon meg.
Diplomás vegyész vagyok.
5
Tévedés!
A te hozzáállásod és a férjed hozzáállása miatt lesznek gondjai..
A részképességzavar felismerése arra kó, hogy megtanuljon a megfelelő módszerekkel tanulni és lezelni helyzeteket, ne könyvelje el magát hü.j.ének. Bàr… ti már megtettétek☹️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!