Anyák, ti mennyire "slamposodtatok" el öltözködésügyileg, mióta anyák lettetek?
Van még erőtök és időtök csinivé varázsolnotok magatokat, ha a gyerekkel az utcára mentek, vagy már inkább a kényelem került előtérbe, és a famer + bő pólós vonalat követitek?
Ha kort is írtok, azt megköszönöm :)
Én nagyon elslamposodtam magamhoz képest, de bevallom, én plázap..a voltam régen. Hosszabított haj, full smink és nem volt lapostalpú cipőm egy darab sem.
Most 3 gyerek után magassarkúm nincs, farmer/póló és szárazsampon a jóbarátom. Nem vagyok elhízva, stb, de pont pár napja nézegettem a régi képeimet és mondtam magamban, ha az egykori énem most látna, letekerné a fejem a nyakamról, hogy mégis mi lett velem:)
6,4 és 2 évesek a gyerekek.
Én 26 vagyok, 2 éves kisfiúval és többynire “mom jeanst” hordok. Ez egy amolyan szabadabb farmer, lehet benne lótni, futni. Ehhez egy csinos felsőt, van hogy haspólót hordok nyáron.
Sminkelek amúgy minden nap, rendezett a hajam és még senki sem szólt meg azért, mert nem mini+tűsarkúban tipegek.
14-es vagyok
Ilyesmi nackókat hordok, a felsők pedig vagy szintúgy ilyen pántosak, vagy köldökig érő crop topok, télen meg garbós, feszülős pulóver.
Nekem vegyes, alapvetően a csinit nyomom, nekem is van farmer-pólóm, de én direkt abban is a csinit, tehát megkötöm derékban a pólót mondjuk, vagy feszülős felsővel, vagy crop toppal.. viszont voltak olyan időszakaim, amikor magamra sem ismertem/mások nem ismertek meg. Zsíros haj összefogva konytba, hogy ne látszódjon, fésületlenül, leggings, nagypóló, hogy a fenekem is takarja, letaposott sarkú edzőcipő, és így vittem a gyereket oviba. Sokszor pizsamában is, télen a kabát alatt.
De volt, hogy szarul éreztem magam, és valami gyönyörűre összehoztam a kinézetem, olyankor mindig azt hitték, milyen jól vagyok, mikor nem is. Nagyon változó, hogy nézek ki, energiától függ inkább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!