Anyák, ti mennyire "slamposodtatok" el öltözködésügyileg, mióta anyák lettetek?
Van még erőtök és időtök csinivé varázsolnotok magatokat, ha a gyerekkel az utcára mentek, vagy már inkább a kényelem került előtérbe, és a famer + bő pólós vonalat követitek?
Ha kort is írtok, azt megköszönöm :)
70) ennél jobb versengések is vannak a topikban, emlékszem, egyszer pár mintaanyu hajbakapott, hogy ki állt neki vasárnapi ebédet főzni, amint hazaért a kórházból és ki volt olyan igénytelen dög, hogy másnapig várt vele 😂 vagy mikor azon licitálnak, hogy kinek fantasztikusabb a szexuális élete 6 héttel szülés után, ott is erős tendencia, hogy mindenki szűkebb és fittebb és magasabb libidójú 2 babával, mint lánykorában :D
Elkanyarodtam, de ez a topik akkora koncseket tartogat néha 🥲
Totál slampos lettem ;) ez van.
Refluxos, kis többemberes babám lett. Totál túlélés volt az első év.
Azutám lassan, de javult.
Nyolc hónapos a gyerekem. Változó. Vannak napok,amikor úgy nézek ki mint akit megragtak és kikiptek,és vannak napok amikor nagyjából egyben vagyok. Igyekszem az alapokat,mint pl mosott haj,hozni. Szőrtelenítés ,mivel gyanta,így télen szinte semmi,egyszerűen nincs időm rá,vagy sajnálom. De nem vagyok szőrös alkat.
Elmúltak sajnos azok az idők amikor tengernyi időm volt magamra
Időm épp lehetne is, de igényem nincs csinivé "varázsolni" magam. Mármint nálunk mindennapos esemény hogy utcára megyünk. De nem érzem úgy hogy a játszótérre csúszni-mászni, vagy a CBA-ba csinin kellene mennem.
Szűk, kényelmes jeggingst hordok szűk felsővel és tornacipővel. Gyerek előtt is ezt hordtam. A változás, hogy a hétköznapokban nem sminkelek (csak elkeni a gyerek), nem hordok ékszert (csak letépi a gyerek), és levágattam a hajam rövidre (mondjuk ezt megbántam, de szoptatás elején nagyon hullott).
De én amúgy is a természetességet szeretem. Az alakom jó, a bőröm szép, a hajam most mondjuk pont szar, de egészséges, fényes és majd vissza is nő. Úgyhogy így is vonzónak érzem magam. A smink meg a csini ruha persze ráadas lenne, de nekem sokkal fontosabb hogy a saját testem vonzó legyen cicoma nélkül is. Mert így sportos cuccban is jól érzem magam, nem slamposnak. Ha alkalom van akkor meg kicsinosítom magam. De nem nagyon van olyan alkalom ami ezt megigényelné így egy baba mellett. A férjemnek meg tök mindegy. Az ágyban nincs rajtunk ruha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!