Anyák, ti mennyire "slamposodtatok" el öltözködésügyileg, mióta anyák lettetek?
Van még erőtök és időtök csinivé varázsolnotok magatokat, ha a gyerekkel az utcára mentek, vagy már inkább a kényelem került előtérbe, és a famer + bő pólós vonalat követitek?
Ha kort is írtok, azt megköszönöm :)
#100 mindezt írod hajnali fél egykor.
Nagyon jó lenne sminkelni,szépen öltözni,haját csinálni és igények lenne rá,talán még lopott pár percem is,de elmondom ez nálam hogy sül el:
A hajamat tőből kitepné a gyerek ha nem lenne felkontyolva a fejem tetejére. Néha még így is sikerül neki (14 hos kislány)
Akármilyen kicsi smink egy perc alatt lesz kubista festmény az arcomon, a gyerek kezének köszönhetően. Vagy én feledkezek meg róla,és a rúzs elkenodik.
Fülbevaló szintén kitepes tárgya,nyaklánc dettó
Szép ruha:vásárlásra nincs időm,így a bluzok felejtosek. De ha mégsem,sikerül kivasalni valami csoda folytán,akkor egy pillanat alatt tesz arról a gyerek hogy maszatos legyen,vagy eleg csak egy pelenka csere,feloltoztetes,ami már már pankráció,és a vasalt ruha olyan lesz mint amit a kutya szájából húzták volna ki.
Még tudnék írni,de ennyi a lényeg.
A hajam nagyon ritkán zsíros,kétnaponta mosom,ha mégsem,akkor száraz sampon.
A körmöm igekszem mindig apoltan tartani,azaz levágom ,megreszelem,nagy ritkán átlátszó lakk,szigorúan,az nem látszik,ha kopik. Nagyon gyorsan nő a körmöm,szerintem lenove igénytelen,nekem még se időm se pénzem masfel-kethetente kormoshoz járni (szerintem ha milliárdos lennék is sajnáltam rá a pénzt)
A szemoldokom ki van tetoválva.
A ruhám a fentiek miatt itthon mackó+póló,utcára farmer+ póló,nyáron kényelmes egyberuha. Cipő edzocipo vagy papucs.
Most ennyire van lehetőségem.
Nehéz terhességem volt,huszonöt kilót hiztam aminek a fele legalább víz volt. Négy nyavalyás kilót az istennek nem bírok leadni,igaz,kapacitásom nincs most ennél drasztikusabb megszorításokra. De a huszonegyet sokkal egyszerűbb volt leadni mint ezt a nyuves maradék négyet. kellene. Ezt azért írom mert az eligenytelenedes tapasztalatom szerint a nők elhízást is jelenti. Én azért még tudom érteni. Amilyen napjaim vannak a lassan dackorszakos totyogommal,nagy onuralom kell minden egyes nap,hogy csak egy sor csoki egyet este és egy kis pohár bort igyak,ne egy egész tortát be..
101es🤦🏼♀️ Most hogy jött ide az,hogy mikor írtam? 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤣
Ezen aztán végképp semmi nem múlik😅
Komolyan nem értelek😆
Úgy gondolom nem kell beszámolnom idegeneknek az időmmel 😆
Egy kérdésre írtam választ💁🏼♀️
Nem mindegy az,hogy mikor?
#102 De, tökéletesen mindegy. Vagy nagyon jól bírod kevés alvással,vagy nagyon fiatal vagy,vagy van segítséged,esetleg ezek komboja.
101es voltam.
Szerintem teljesen mindegy,hogy melyik,amúgy megsúgom,hogy nem vagyok már olyan fiatal,és segítségem nincs🤦🏼♀️ Szüleim és a rokonság 300kmre élnek tőlem.
De megszoktam,már az első gyermekem is így született! :)
Jól boldogultam mindig is,köszi 🥰
Ám továbbra se ez volt a kérdés,és arra igyekeztem válaszolni. 😘
Van erőm,sőt szeretnénk még egy babát :) De mindenki másképp éli meg a dolgokat,és mindenki gyermeke más.
Itt is ismerek olyan lányt,aki huszonéves,és egy gyerekkel se nagyon bír el. Ez változó.
Amugy ja,nekem este 22után kezdődik az énidő,utána fent is vagyok jóideig. :) Reggel 7kor kelünk,és tényleg jól bírom😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!