Mégis hogyan hangoljam össze a háztartást a gyerekkel?
123-as...ha szerinted a férj dolgozik, a feleség otthon meg nem, akkor nálad is az van, hogy 8-17-ig tart, amit csinálsz, utána meg felteszed a lábad és várod a vacsorát? Megnézel egy filmet, majd átalszod az éjszakát?
Mert szerintem meg inkább kb 24 órás ügyeletet tartasz, hogy mikor mi kell a babának. Ha szerinted ez nem meló, akkor te mazochista vagy.
De normális helyen a férfi se így viselkedik..munka után vagy éjjel ahogy írod.
Dolgozó nők is vannak (én is) most is nevelek gyereket,most is 24 órás ügyelet,mert figyelni kell rá, munka mellett is, akkor amíg csak otthon ültem az mivel volt több? Annyi időm mint akkor sose volt, de bevallom néha én is nyafogtam itt ott hogy semmire sincs időm vagy hogy fáradt vagyok, pedig éppen volt időm elég, azt csináltam egész nap amit kb most este fél óra- óra alatt..
Sok nő azért rinyál a háztartáson meg az otthon léten, mert ennyi a dolga, soknak érzi.
Aztán mikor elmegy dolgozni és délután munka után 1 óra alatt megcsinál mindent mert nincs egy napja elhúzni akkor rájön hogy tulajdonképp mit is csinált otthon.
Nekem pl pofoncsapás volt 2 év után visszamenni eleinte, amikor rájöttem hogy most is ugyanúgy el kell majd indítani a mosógépet, ugyanúgy játszani kell a gyerekkel,ugyanúgy lepedőt kell cserélni stb hogy nem ülök otthon nonstop hanem igenis 7-16ig távol vagyok...
Én meg pl nem így látom. Nekem a munka pihentetőbb mint itthon lenni. Háztartási munkát végezni, főzni, mosogatni, a gyereket konstans szórakoztatni nekem fárasztóbb. Rendet tartunk fent, megosztjuk a maradékot.
De ez én vagyok. Sose tudhatod a másiknak mi a nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!