Miért jó anyaként ingyencselédnek lenni a gyerek szemében?
Figyelt kérdés
Sokak mondják, akiknél a gyerek szemében apa az isten, hogyha éhes, szomjas, fáradt, nyügös, akkor hozzájuk megy. És hogy ez milyen szép dolog, mert bennük bízik.
Miért jó cselédnek lenni? Meg csak a feladatokat kapni a gyerektől? De ha nincs apa, akkor "ha nincs ló, jó a szamár is" alapon jó anya is, de amint belép apa, anya csak akkor válik láthatóvá, hogyha kell valamit csinálni, játékban, mókában nem lehet.
2022. júl. 31. 09:54
11/12 anonim válasza:
És téged anya szült? Mit nem kaptál meg tőle?
12/12 anonim válasza:
He? Ezt nem is értem. A gyerekeink attól kérnek enni-inni, meg annak "nyűglődnek", aki épp közelebb van hozzájuk, ha ez én vagyok, akkor tőlem, ha a férjem, akkor tőle. Ugyanez a játékkal, bármelyikünk jó nekik. Mondjuk ha arra vágynak, hogy fel legyenek dobálva a levegőbe vagy ilyesmi, akkor az apjukhoz mennek, mert tudják, hogy ő erősebb mint én 😃 De minden másban tök mindegy nekik. A mindennel anyát nyaggatás valszeg ott jellemző, ahol apuka elintézi az apaságot (jó esetben) napi 15 perc játékkal a gyerekével, így csóri gyerek abban van, hogy enni/inni csinálni meg lefektetni aludni csak anya képes. Szóval anyuka kvázi cseléd, de nem a gyereké, inkább a férjéé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!