Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért jó anyaként ingyencseléd...

Miért jó anyaként ingyencselédnek lenni a gyerek szemében?

Figyelt kérdés

Sokak mondják, akiknél a gyerek szemében apa az isten, hogyha éhes, szomjas, fáradt, nyügös, akkor hozzájuk megy. És hogy ez milyen szép dolog, mert bennük bízik.

Miért jó cselédnek lenni? Meg csak a feladatokat kapni a gyerektől? De ha nincs apa, akkor "ha nincs ló, jó a szamár is" alapon jó anya is, de amint belép apa, anya csak akkor válik láthatóvá, hogyha kell valamit csinálni, játékban, mókában nem lehet.

2022. júl. 31. 09:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
98%
Kérdez meg azoktól, akik ilyet mondtak neked. Mi honnan tudjuk, hogy miért jó ez nekik?
2022. júl. 31. 10:01
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Én nem értem miről beszélsz... :D Ezekszerint mi mindketten ingyen cselédek is vagyunk, meg nem is.
2022. júl. 31. 10:34
 3/12 anonim ***** válasza:
41%
Merta gyerek nem tudja ellátni magát?
2022. júl. 31. 10:39
 4/12 anonim ***** válasza:
77%

Nem apa az isten, csak vele kevesebbet van általában a gyerek, kevesebbszer látja. Ha munka után végre vele van játszani szeretne vele, bohockodni. A szükségleteit elsősorban én szoktam kielégíteni, tőlem szokta meg, en csinalom úgy, ahogy szereti, mert velem van a legtobbet, en vagyok az elsődleges gondozója.

Ez nem szolgasag, ez anyaság. Ez nem teher.

2022. júl. 31. 10:42
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom, nálunk nem így van.
2022. júl. 31. 10:48
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
Nem az anya az ingyencselèd, hanem a gyereknek az anya a biztonsàgot, jòllakottsàgot, segìtsèget, kényelemèrzèst jelenti. Nem kell mindent megcsinàlni a gyerek helyett. Èletkoranak megfelelően segìteni kell az önàllòsàgra. Ha jò a kapcsolat az anya es a gyerek közt, akkor megnyugvàsèrt, vigaszèrt tovàbbra is az anyàhoz fordul.
2022. júl. 31. 11:29
 7/12 anonim ***** válasza:
81%
Az életben nem hallottam még ekkora sületlenséget.
2022. júl. 31. 11:38
 8/12 anonim ***** válasza:
73%
Miért ír ilyen kategóriában az akinek nincs gyereke?
2022. júl. 31. 11:43
 9/12 anonim ***** válasza:
96%

Pont annyira vagyok "cseléd", mint az apjuk, így nálunk ilyen nincs.

Hol hozzá, hol hozzám fordulnak segítségért és nincs kinyalva a popójuk. Koruknak megfelelően önállóságot várunk el.

2022. júl. 31. 11:52
 10/12 anonim ***** válasza:
78%
Megint itt a gyerekutáló provokátor
2022. júl. 31. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!