Miért jó anyaként ingyencselédnek lenni a gyerek
szemében?
Figyelt kérdés
Sokak mondják, akiknél a gyerek szemében apa az isten, hogyha éhes, szomjas, fáradt, nyügös, akkor hozzájuk megy. És hogy ez milyen szép dolog, mert bennük bízik.
Miért jó cselédnek lenni? Meg csak a feladatokat kapni a gyerektől? De ha nincs apa, akkor "ha nincs ló, jó a szamár is" alapon jó anya is, de amint belép apa, anya csak akkor válik láthatóvá, hogyha kell valamit csinálni, játékban, mókában nem lehet.
Kérdez meg azoktól, akik ilyet mondtak neked. Mi honnan tudjuk, hogy miért jó ez nekik?
2022. júl. 31. 10:01
2/12 anonim válasza:
Én nem értem miről beszélsz... :D Ezekszerint mi mindketten ingyen cselédek is vagyunk, meg nem is.
2022. júl. 31. 10:34
3/12 anonim válasza:
Merta gyerek nem tudja ellátni magát?
2022. júl. 31. 10:39
4/12 anonim válasza:
Nem apa az isten, csak vele kevesebbet van általában a gyerek, kevesebbszer látja. Ha munka után végre vele van játszani szeretne vele, bohockodni. A szükségleteit elsősorban én szoktam kielégíteni, tőlem szokta meg, en csinalom úgy, ahogy szereti, mert velem van a legtobbet, en vagyok az elsődleges gondozója.
Ez nem szolgasag, ez anyaság. Ez nem teher.
2022. júl. 31. 10:42
5/12 anonim válasza:
Nem tudom, nálunk nem így van.
2022. júl. 31. 10:48
6/12 anonim válasza:
Nem az anya az ingyencselèd, hanem a gyereknek az anya a biztonsàgot, jòllakottsàgot, segìtsèget, kényelemèrzèst jelenti. Nem kell mindent megcsinàlni a gyerek helyett. Èletkoranak megfelelően segìteni kell az önàllòsàgra. Ha jò a kapcsolat az anya es a gyerek közt, akkor megnyugvàsèrt, vigaszèrt tovàbbra is az anyàhoz fordul.
2022. júl. 31. 11:29
7/12 anonim válasza:
Az életben nem hallottam még ekkora sületlenséget.
2022. júl. 31. 11:38
8/12 anonim válasza:
Miért ír ilyen kategóriában az akinek nincs gyereke?
2022. júl. 31. 11:43
9/12 anonim válasza:
Pont annyira vagyok "cseléd", mint az apjuk, így nálunk ilyen nincs.
Hol hozzá, hol hozzám fordulnak segítségért és nincs kinyalva a popójuk. Koruknak megfelelően önállóságot várunk el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!