Mit gondoltok arról aki az Adolf nevet akarja adni születendő fiának?
Most volt a kérdés...
Nekem nem tetszik, de azbő dolguk.
Rengeteg híres gyilkos vagy bűnöző létezik/létezett, akkor egyik nevét se lehetne használni? Szerintem ez hülyeség, gyorsan lecsökkenének a név variációk ha minden ember neve aki szart követett el tiltólistán lenne.
Szerintem ha a szülőknek tetszik miért ne adhatnák, nem a gyerek csinálta azt annó csak a névrokona.
Ám azért azt hozzátenném, én annyi macskát vagy kutyát hallottam a környékünkön akit így neveztek el, hogy nekem már csak azért lenne furcsa mert rögtön valamelyik állat jutna az eszembe róla.
4# Vagyok, nekem Kósa L. Adolf jut róla eszembe, ezért nem hisztériázok a név hallatán.
Lehet lepontozni ezt is.
Hát nem értem. Top 100 névben ott van a Mátyás is. És azért valljuk be: ehhez a névhez sem fűződnek szép történelmi emlékek (és nem a királyunkra gondolok), mégsem ütközik meg rajta senki.
Ha egyszer valakinek ez tetszik, az ő dolga. Bunkó emberek bármelyik névbe bele tudnak kötni valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!