Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról aki az...

Mit gondoltok arról aki az Adolf nevet akarja adni születendő fiának?

Figyelt kérdés
Nem rólam van szó.

2022. júl. 28. 18:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
62%
Ez a név tetszik neki, ennyi.
2022. júl. 28. 18:09
 2/20 anonim ***** válasza:
20%

Most volt a kérdés...

Nekem nem tetszik, de azbő dolguk.

2022. júl. 28. 18:10
 3/20 anonim ***** válasza:
37%
Meg lenne róla a véleményem. Ha elvonatkoztatok tőle, ki viselte akkor végülis tetszik, de akinek ezzel nincs baja, ott szerintem vannak gondok.
2022. júl. 28. 18:11
 4/20 anonim ***** válasza:
42%
Semmi baj nincs vele. Szép ferfinév.
2022. júl. 28. 18:14
 5/20 anonim ***** válasza:
58%
Nálunk is listás volt, csak amiatt adtunk mást (de egyébként hasonlót), mert sokan gondolkoznak SAJNOS úgy, mint itt a 3as és nem akartunk kiszúrni a fiúnkkal.
2022. júl. 28. 18:21
 6/20 anonim ***** válasza:
93%
Ha valaki így mutatkozna be, semmi bajom nem lenne a nevével, annak ellenére, hogy én sem tudok elvonatkoztatni a hírhedt viselőjétől. De mivel tényleg mindenkinek ő ugrana be először és sokan nem tudnak kulturáltan viselkedni, a gyerekemnek biztosan nem adnám.
2022. júl. 28. 18:30
 7/20 anonim ***** válasza:
32%

Rengeteg híres gyilkos vagy bűnöző létezik/létezett, akkor egyik nevét se lehetne használni? Szerintem ez hülyeség, gyorsan lecsökkenének a név variációk ha minden ember neve aki szart követett el tiltólistán lenne.

Szerintem ha a szülőknek tetszik miért ne adhatnák, nem a gyerek csinálta azt annó csak a névrokona.

Ám azért azt hozzátenném, én annyi macskát vagy kutyát hallottam a környékünkön akit így neveztek el, hogy nekem már csak azért lenne furcsa mert rögtön valamelyik állat jutna az eszembe róla.

2022. júl. 28. 18:43
 8/20 anonim ***** válasza:
35%

4# Vagyok, nekem Kósa L. Adolf jut róla eszembe, ezért nem hisztériázok a név hallatán.

Lehet lepontozni ezt is.

2022. júl. 28. 18:45
 9/20 anonim ***** válasza:
60%
Ennyi erővel a Viktort se adja gyereknek senki....
2022. júl. 28. 19:35
 10/20 anonim ***** válasza:
38%

Hát nem értem. Top 100 névben ott van a Mátyás is. És azért valljuk be: ehhez a névhez sem fűződnek szép történelmi emlékek (és nem a királyunkra gondolok), mégsem ütközik meg rajta senki.

Ha egyszer valakinek ez tetszik, az ő dolga. Bunkó emberek bármelyik névbe bele tudnak kötni valamiért.

2022. júl. 28. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!