Adnád gyermekednek az Adolf nevet? Tetszik? Nem tetszik?
Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 16:28
1/17 anonim válasza:
Nem adnám de nem csak azért mert Hitlert is igy hivták hanem mert nagyon kemény hangzású név.
2/17 anonim válasza:
Nem adnám,nem hiszem hogy szeretné majd nagy korában.
3/17 anonim válasza:
Nekem tetszett ez a név gyerekkoromban, mindig Kósa L. Adolf jutott eszembe, olyan jó képű, sármos pasi.... nak láttam gyerekkoromban. De mióta tanultam történelmet... inkább nem adnám a gyermekemnek ezt a nevet.
4/17 anonim válasza:
Akár tetszik, akár nem, erről a névről mindenkinek Hitler jut eszébe. Lehet ez ellen beszélni, hogy de a hangzása ilyen meg olyan szép, de szerintem nem éri meg. Inkább válasszatok valami mást.
5/17 anonim válasza:
Nem adnám. Ha meghallom akkor a Hitlertől elvonatkoztatok, akkor is valami kis szánalmas mesefigura jut róla eszembe. Mintha nem is emberi név lenne. Szerintem borzalmas a hangzása.
6/17 anonim válasza:
egyáltalán nem tetszik a név és nem adnám a gyerekemnek
8/17 anonim válasza:
Hitlertől függetlenül nem tetszik sehogyse.
9/17 anonim válasza:
Én sem Hitler miatt nem adnám,nekem olyan bufla név.Dolfi.Jaj.
10/17 anonim válasza:
Hitler miatt semmiképpen nem adnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!