Milyen fajta utazóágya van/volt gyermekednek? Elégedett vagy/voltál vele?
Minden hasznos tanácsot, véleményt szívesen várok!
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
Hauck, valami ilyesmi: [link]
Csak színben nem pont ilyen, de kék az is.
Nem nagyon értek az utazóágyakhoz, mármint én másmilyet még sosem láttam, nem próbáltam, így nem tudom mihez hasonlítani. De szerettük, könnyű összerakni, elpakolni, könnyű szállítani.
szia
volt egy no-name, kb 10000 ezer forintért, 3 kinyitás után, tönkre ment.
Aztán vettünk használtan egy márkásat, ABC Design, már 4 éve nyúzzuk, heti rendszerességgel nyitjuk, csukjuk és semmi baja.
Mi itthon is ezt használjuk, van benne egy plusz matrac. Ha elutazunk, a matracot nem visszük.
szia
volt egy no-name, kb 10000 forintért, 3 kinyitás után, tönkre ment.
Aztán vettünk használtan egy márkásat, ABC Design, már 4 éve nyúzzuk, heti rendszerességgel nyitjuk, csukjuk és semmi baja.
Mi itthon is ezt használjuk, van benne egy plusz matrac. Ha elutazunk, a matracot nem visszük.
Valami noname a mienk, 10 ezerért vettük nyár elején. 2 hetet használtuk, nem volt gond vele, pedig a fiam állandóan forgolódik.
Még csak 4 hónapos volt akkor, úgyhogy jól jött volna, ha pelenkázó lapos, de mindegy, a mi ágyunkon pelenkáztam. Ma már mindegy is lenne, mert nem marad meg itthon sem a pelenkázón.
Könnyen összecsukható, viszont baromi nehéz. De hát nem vártam csodát, vagy masszív vagy könnyű egy ilyen, pláne tízezerért. Mikor pakoltuk be a kocsiba, na az az a csomag volt, amit én nem vittem, inkább apa.
Egy 11 éves darab, még a nagyobbik gyereké volt
BéBé Comfort a márkéja.
hazsnálta nagyfim, majd kölcsönadtuk.
A kicsi-2,5 éves- születése óta nappal abban alszik, itt van annapliab felállítva.
fogalmam sincs, van-e márkája, hazsnáltan vettük. Semmi gond vele, a célnak megfelel :)
Na persze ha tele lennénk zsével, tudnék válogatni: legyen pelenkázó lapja, esetleg állítható magasságú fekvőfelület, szúnyogháló, játék :)
De ez csak luxus :)
Abc design.
Iszonyatos dolgokon ment at, mi rengeteget hasznaltuk, 2 gyerek valtotta egymast. Mi tenyleg sokat utazunk, havi 3-4 alkalommal utaztattuk, de nyugalmi idoszakban is hasznaltuk a foldszinti nappaliban, mert kisagy csak az emeleten volt.
Azon kivul, hogy a szine kopott es a muanyag reszek karcolodtak a hasznalattol, mas baja nem volt, ennyi hasznalat utan is batran, megbizhatoan adtam tovabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!