Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek is szörnyű név az...

Szerintetek is szörnyű név az Adolf?

Figyelt kérdés
Mindenki lehurrog miatta, nekem viszont nagyon tetszik. Kíváncsi lennék mások véleményére is.
2014. nov. 26. 18:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
igen
2014. nov. 26. 18:04
 2/12 anonim ***** válasza:

Nem szörnyűbb, mint a Viktor.

De ez legalább normális név, nem olyan, mint a ma adott idétlen nevek.

2014. nov. 26. 18:05
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik.
2014. nov. 26. 18:08
 4/12 anonim ***** válasza:

Nem értem miért kell egy negatív személy miatt magát a nevet is elítélni.

Az unokaöcsém Viktor. És?

Az Adolf sem rossz. De speciel nem igazán tetszik de nem azért mert egy bizonyos személyt is ezen a néven nevezett el az anyja.

2014. nov. 26. 18:09
 5/12 anonim ***** válasza:
Erről sajnos mindenki Hitlerre asszociál! Ne tedd ezt a gyerekeddel, halálra fogják cikizni az iskolában!
2014. nov. 26. 18:21
 6/12 anonim ***** válasza:
Anélkül, hogy Hitlerre gondolnék, sem tetszik. Nekem erős, kemény név, rossz hangzással. Nem jön be. Dolfika...
2014. nov. 26. 18:25
 7/12 anonim ***** válasza:
Megmondom őszintén, nekem tetszik, de semmiképp nem adnám senkinek, az asszociáció miatt.
2014. nov. 26. 18:26
 8/12 anonim ***** válasza:

Kósa L. Adolf:)

Nem rossz.

2014. nov. 26. 18:27
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem nevezném szörnyűnek, de elég nehéz elvonatkoztatni egy olyan jellegzetes viselőjétől, aki ilyen sok emberben kelt negatív érzelmeket.

Arról nem is beszélve, hogy munkám során sajnos volt "szerencsém" megismerni két olyan családot is, ahol a szülők - hogy is mondjam - eléggé neonácik, és ezt a nevet adták a gyereküknek.

2014. nov. 26. 18:35
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem fogom ezt a nevet adni a gyermekemnek, de attól függetlenül nekem tetszik, és el tudok vonatkoztatni a negatív csengéstől.
2014. nov. 26. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!