Szörnyű ötlet ez így? Munka-gyerek megoldás.
Szeretnék munkába állni szeptemberig, viszont a nagy extra "beteges"-megfázás egy nap fulladással indul, utána bő egy hétig taknyos, és kb egy perc alatt megfázik 2nap ovi 2hét beteg... Na ha tudtok olyan munkaadót aki ettől nem akadna ki szóljatok.
Arra gondoltam, hogy az első nap a kicsivel maradnék, a többire pedig fogadnék vmi gyerekfelügyelőt, aki pátyolgatja a kicsit(nagyszülők dolgoznak)
Lenni van esélye ekkora fizunak.
Csak olyan fura érzés, hogy betegen egy idegenre hagyni, erre az emberek mit reagálnak úgy valójában
Én nem foglalkoznék az emberekkel! Szerintem, ha 1-2 napig vele maradsz, utána más ápolja, az is rendben van. Délután úgyis rohansz haza, éjjel is Te vagy vele...
Semmi szégelni valód nincs! Amúgy is jön lassan a nyár, akkor már nem lesz ilyen sok baci.
Örülj, hogy van munkahelyed!!! Ezért sajna áldozni kell. Nekem nincs, bár lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!