Nagycsaládosok! Milyen autótok van? 3 kicsi gyereknek 3 gyerekülés kell hátra! Ez mibe fér bele? Csak a 7 személyes a megoldás? Vagy van olyan széles 5 személyes, amiben elfér normálisan hátul 3 gyerek gyerekülésben?
Nekunk 5-os bmw-nk van, nagyon szeles, egyenlore ket gyerek es ugy szoktunk ulni, hogy a ket gyerekules szelen, en beferek kozepre. De volt mar, hogy harom gyereket szallitottunk, egy hordozos volt es befert hatra mindharom. Ulesbol nem tudom, hogy beferne-e.
De mondjuk anyagilag nem eppen gazdasagos autorol van szo, eredetileg nem is a nagycsaladosok benzinfogyasztasara terveztek...
Mi Ford S-Maxra cserelnenk szivunk szerint, vagy olcsobb kategoriabol picassora, vagy renault scenicre, azokba befer 3-4 gyerek is ulessel.
Szia!
Nekünk Peugeot 307SW van. Nagyon jó, mert 3 teljesértékű ülés van hátul, illetve az első és hátsó ülések közt is elegendő hely a lábaknak. Mi az 5 üléses változatát használjuk, de betehető még +2 ülés (bár oda szerintem csak gyerek fér el)
Nagyon kényelmes és megbízható autó, sok extrával, az alkatrész is megfizethető. Mi használtan vettük, de nem bántuk meg. Nem mellesleg biztonságos, sok légzsákkal.
9:04es vagyok
Az lemaradt, hogy az Opel Agilánk még a 2005ös kiadású, és pont olyan kivül-belül, mint a Suzuki WagonR.
Nekünk is Peugeot 307 SW-nk van. Nagy-nagyon tágas! Mi is csak az 5 ülést használjuk. A hátsó 2 ki van szedve, mert rengeteg cuccal utazunk a nagyszülőkhöz (babakocsi, etetőszék, 2 nagy táska, sok kicsi...)
A mienkbe ugyan utazott már leghátul felnőtt, de nem volt neki kényelmes, szóval oda tényleg csak gyereket érdemes ültetni. De őt is csak akkor, mikor már nem kell neki gyerekülés, max csak ülésmagasító!
Nagyon köszönöm a válaszokat!!! Sokat segítettetek!
Nem akarunk 7 személyest ha nem muszály, de mostmár legalább tudom, hogy az 5 személyesek között melyikeket érdemes nézegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!