Miért hazudhatja egy gyerek, hogy több tesója van és vannak féltéstvérei, amikor nincsenek?
Figyelt kérdés
2 gyerekem van, akik édestestvérek. Se nekem, se az apjának nincs gyereke az előző kapcsolatából, és még mindig együtt vagyunk a férjemmel.
A 9 éves lányom viszont mindig hazudik arról, hogy hány testvére van. Az osztálytársa anyjától tudtam meg, hogy mindenki úgy tudja, hogy van egy Krisztián nevű 19 éves fiam, aki az apja előtti párkapcsolatomból született és az apja a nevére vette és sajátjaként szereti.
De még az apjáról is hazudik: azt mondta, hogy elváltunk, és van 3 idősebb féltesó meg 2 mostohatesó.
2022. júl. 29. 11:18
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy szeretne sok testvért és ezért találja ki ezeket.
2/2 anonim válasza:
Kitalalta, hogy érdekesebbnek tünhessen masok előtt. Ilyet en is csinaltam. Majd kinövi. De szembesíteni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!