Egyedülálló anyaként hol helyezkedjek el?
Figyelt kérdés
Egyszerűen már nem látom a kiutat. 1 éve mentünk szét a gyerek apjával, ezidő alatt 3 munkahelyem volt, +munkanelkuli segelyen eltunk. Egy érettségim van, és szinte mindenhol gond ha beteg a gyerek, illetve nincs "anyaműszak". Csak én tudom vinni-hozni az oviból, így egy műszak 8-4ig a legoptimálisabb, de az egyik helyen 7-3ig voltam. Legjobb lenne home office, de bármit elvállalok, csak tudjam rendezni a gyerekem. Van ötlete valakinek? Ma szűnt meg a munkaviszonyom ismét, pedig annyira hittem benne, hogy sikerül itt maradnom. Már munkanelkuli sem jár, teljes elkeseredésben vagyok, úgy érzem már, hogy feladom az egész életem...2022. júl. 20. 18:43
41/44 anonim válasza:
"35-ös: látom elég nagy a zavar a fejedben!
Elöször is nem feltétlen úgy készül valaki a házasságra/gyerekvállalásra, hogy úgyis elválnak pár év múlva."
Szerintem neked van zavar a fejedbe. Nem úgy készül valaki a házasságra, hogy úgyis elválnak. De a mai világban elhinni, hogy mi aztán biztos nem válunk el, eléggé naiv dolog. Meg nem aggódni azon, hogy nincs végzettsége meg normális munkája, mert apukának van pénze, és erre alapozni a gyerekvállalást... Persze nem az én gondom, felőlem élhetnek álomvilágban a nők, csak akkor így járnak.
42/44 A kérdező kommentje:
Koszi kedves utolso, mar meg is oldottam a dolgot, mint eddig mindent az 1 ev alatt, nincs szuksegem ehhez pasira ✌️
2022. júl. 22. 14:37
43/44 anonim válasza:
Gratulálok kérdező, hogy érettségivel 1 nap alatt szuper, jól fizető munkát találtál. Megírnád hol, hátha másnak is szüksége lesz rá.
44/44 A kérdező kommentje:
Gyári minőségellenőri munka, 8-4ig "anyaszak"
Senki sem írta sehol h jó fizető :D de jobb, mint a semmi es koszonom ;)
2022. júl. 23. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!