Egyedülálló anyaként hol helyezkedjek el?
Kerdezo, egyedulallo szulo vagyok en is, csalad nelkul.
Akarmit irtak itt elottem, csak a kifogast irod ra, nem ertem, akkor mit varsz itt tolunk ? Adjunk munkat, vagy penzt ?
Tanulj - van ingyenes OKJ ha bemesz a munkanelkuli kozpontba
Koltozz - irod van lakasod. Es ? Eladod, es veszel mashol. Nagyobb varosban tobb a lehetoseg, talalhatsz bebiszittert , ovodat a munkahelyhez kozel, stb.
A gyereknek van apja is, segitsen be ! Vigye o haza, mi az hogy dolgozik reggeltol estig, o megteheti?
Ne csak a kifogas legyen, mert itt senki nem ad neked home office munkat erettsegivel.
Már pedig nincs más megoldás minthogy apuka is segít vagy reggel vagy este. Hiába nem vagytok együtt, az ő gyereke is!
Vagy minden hónapban adjon amnyi pénzt ami szükséges a számlák kifizetéséhez és megélhetéshez ha segíteni nem hajlandó. Világosítsd fel hogy Te is munkából élsz.
Vagy van egy c opció. Apukához oda költözik gyerek és Te elmész dolgozni. Na akkor végképp meg kell oldania hogy hozza vigye nem? Vagy beadja nevelőotthonba?
Még mielőtt leoltasz kedves kérdező volta egyedülálló anyuka egy 1 éves kisgyerekkel kereskedelmi dolgozóként. Mindent meg lehet oldani...
35-ös: látom elég nagy a zavar a fejedben!
Elöször is nem feltétlen úgy készül valaki a házasságra/gyerekvállalásra, hogy úgyis elválnak pár év múlva.
Másodszor egy kisgyerekes nö hogy tudna bébiszitterként dolgozni, ugyanis az "úgy megy", hogy a bébiszitter elmegy oda, ahol a gyerek lakik és ott vigyáz a gyerekre. A kérdés hogy közben a kérdezö a saját gyerekét hová tenné? Mert magával vinni nem szokás, így nem vennék igénybe öt a szülök.
37-es: gondolom, tudod, hogy ez lehetetlen, hacsak nem sok milliót örököltél a szülöktöl!
Egyrészt nincs biztos jövedelem, mert mégha nem is veszted el a munkahelyedet, baleset mindig érhet, ami miatt nem tudsz pénzt keresni.
Másrészt hiába van magas fizetésed, az infláció eléggé le tudja csökkenteni az értékét.
Harmadszor egy vagy több gyerek esetén a nö mindig kiesik jó idöre a munkából (kivéve, ha az apa vállalja át a gyerekgondozást!), de már a terhesség alatt is lehet munkaképtelen veszélyeztetett terhesség esetén.
A másik meg, hogy érdekelne, szerinted mi az az anyagi felkészülés, amit elégnek tartasz egy gyerekhez.
De egész biztos, hogy teljesen irreális az elképzelésed, ha csak úgy szülnének a nök, akkor évente lenne MO-on 10000 gyerek maximum, ami megintcsak gazdasági (meg családi) katasztrófához vezetne.
A bebiszitterkedes egyebkent nem rossz otlet, az en gyerekem míg oviba van, simán tudnék vigyazni máséra. Csak nemtudom h így h nincs hivatalos papírom róla, alkalmazna-e valaki (persze nem annyit kérnék, mint egy hivatásos bebiszitter), illetve itt a varosban nem nagyon van erre kereslet szerintem, de megpróbálhatom addig is, míg nincs más.
Szerintem mar keso ilyeneken agyalni h mi lett volna, ha...
Mindenki kovet el hibakat, en is, nem gondolkodtam elore
A lakas egyebkent nem az enyem, alberlet, de jóval áron alul, ezert sem mennék mashova, egy nagyvárosban 5x ennyibe kerülne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!