Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyedülálló anyaként hol...

Egyedülálló anyaként hol helyezkedjek el?

Figyelt kérdés
Egyszerűen már nem látom a kiutat. 1 éve mentünk szét a gyerek apjával, ezidő alatt 3 munkahelyem volt, +munkanelkuli segelyen eltunk. Egy érettségim van, és szinte mindenhol gond ha beteg a gyerek, illetve nincs "anyaműszak". Csak én tudom vinni-hozni az oviból, így egy műszak 8-4ig a legoptimálisabb, de az egyik helyen 7-3ig voltam. Legjobb lenne home office, de bármit elvállalok, csak tudjam rendezni a gyerekem. Van ötlete valakinek? Ma szűnt meg a munkaviszonyom ismét, pedig annyira hittem benne, hogy sikerül itt maradnom. Már munkanelkuli sem jár, teljes elkeseredésben vagyok, úgy érzem már, hogy feladom az egész életem...
2022. júl. 20. 18:43
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz utánuk menni külföldre? Biztos tudnak segíteni munkával is, gyerekkel is
2022. júl. 20. 19:11
 12/44 A kérdező kommentje:
Lidlbe nem vettek fel reszmunkaidobe, mivel hetveget sem tudok vallalni. Kisvaros egyebkent, gyárakban most van munka, csak folyamatos 12 ill 3 szak
2022. júl. 20. 19:12
 13/44 A kérdező kommentje:
Nem szeretnem elvinni az apjat imadja, o se engedné el, illetve kulfoldon sem konnyebb, foleg hogy nyelvet se tudom
2022. júl. 20. 19:13
 14/44 A kérdező kommentje:
Igy is koltoztunk masik varosba, nem szeretnem rangatni a gyereket ide-oda, illetve itt egy biztos fix lakasunk van
2022. júl. 20. 19:14
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
Tehát apával tartjátok a kapcsolatot? Akkor ő segíthetne a felügyeletbe mondjuk akkor amikor tanulsz valami újat? Vannak esti sulik...
2022. júl. 20. 19:15
 16/44 A kérdező kommentje:
Sajnos nem segit, nem tud, reggeltol estig dolgozik, ezert sem tudom maskepp megoldani csak ha en rendezem az ovit
2022. júl. 20. 19:16
 17/44 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nincs penzem tanulni, egyik naprol a masikra elunk, de nagyon szivesen tanulnek, es lennek pl egyeni vallalkozo, csak sajna nincs mibol elindulni
2022. júl. 20. 19:17
 18/44 anonim ***** válasza:
100%

Hát ennyi az összes lehetőséged pedig.

Vagy költözöl vagy tanulsz valamit vagy megkéred apát hogy valamit intezzen hogy tudja felugyelni a gyereket különben pénz nélkül maradtok.

Ettől függetlenül nézz szét a neten hátha találsz home office munkát de érettségivel esélytelen kB.

2022. júl. 20. 19:18
 19/44 anonim ***** válasza:
Azért kérdeztem hány éves vagy, mert van ami ingyenes bizonyos életkor alatt!!!
2022. júl. 20. 19:19
 20/44 A kérdező kommentje:
30
2022. júl. 20. 19:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!