Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyedülálló anyaként hol...

Egyedülálló anyaként hol helyezkedjek el?

Figyelt kérdés
Egyszerűen már nem látom a kiutat. 1 éve mentünk szét a gyerek apjával, ezidő alatt 3 munkahelyem volt, +munkanelkuli segelyen eltunk. Egy érettségim van, és szinte mindenhol gond ha beteg a gyerek, illetve nincs "anyaműszak". Csak én tudom vinni-hozni az oviból, így egy műszak 8-4ig a legoptimálisabb, de az egyik helyen 7-3ig voltam. Legjobb lenne home office, de bármit elvállalok, csak tudjam rendezni a gyerekem. Van ötlete valakinek? Ma szűnt meg a munkaviszonyom ismét, pedig annyira hittem benne, hogy sikerül itt maradnom. Már munkanelkuli sem jár, teljes elkeseredésben vagyok, úgy érzem már, hogy feladom az egész életem...
2022. júl. 20. 18:43
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
71%

[link]

Itt nézd meg, érdeklődj.

Esetleg önkormányzatnál kérdezd még még, van e valami gyerekbarat munka...

Mást nem tudok javasolni

2022. júl. 20. 19:24
 22/44 anonim ***** válasza:
100%
Átmeneti megoldásnak valami rugalmasabb munkarendű takarítói állás?
2022. júl. 20. 19:27
 23/44 anonim ***** válasza:
17%
Kérdező ne csak a kifogásokat keresd. Nincs lehetetlen csak tehetetlen
2022. júl. 20. 19:39
 24/44 anonim ***** válasza:
54%

Tényleg több a kifogás, mint a pozitív hozzáállás...

Home office munka legfeljebb olyanoknak van sima érettségivel, akik egy cégnél már bedolgozták magukat bizonyos adminisztrációs feladatokba, és megbíznak bennük, hogy otthonról is jól ellátják.

Nulla munkatapasztalattal ilyen munkát nem fogsz találni sima érettségivel sajnos.

2022. júl. 20. 19:41
 25/44 A kérdező kommentje:

Mondd el kerlek melyik az a kifogasom ami nem tetszik? Az, hogy nem megyek kulfoldre? Vagy hogy nincs segitsegem es tenyleg nemtudom megoldani?

Szerintem nem bele kene rugni a masikba mégjobban. Szerintem az a szégyen h ebben az orszagban egy egyedulallo szulo segitseg nelkul nem tud elhelyezkedni 1 szakba. Tudom tudom tanulni kellett volna... bar egyetemmel keresnek munkat ugyanilyen helyzetben fb-csoportokban anyukák... úgyhogy lehet akkor se jartam volna jobban.

2022. júl. 20. 19:49
 26/44 anonim ***** válasza:
22%

Az a kifogás ellened, kérdező, hogy MINDEN felvetésre volt valami kifogásod, az miért nem működik. Elfogytak az ötletek.

Nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Szokták mondani. Muszáj valamiben engedni, rugalmasabbnak lenni. Ezt kimondani nem a másikba belerúgás, hanem objektív tanács.

Így max abban bízhatsz, hogy óriási szerencséd lesz, és pont akad olyan valódi home office munka, amire épp téged alkalmaznak. Én a magam részéről sok sikert kívánok hozzá!

2022. júl. 20. 19:56
 27/44 anonim ***** válasza:
Az 5-ös vagyok, a korábbi munkahelyeidre gondoltam, hogy az nem megy a munkaidö miatt.
2022. júl. 20. 20:07
 28/44 anonim ***** válasza:
100%
Nsm fog tetszeni a válaszom, de gyorsétterem, főleg meki. Magadnak írod a beosztásod, rugalmasak, megértőek. Csak jól kell dolgoznod, és amikor ott vagy akkor mindent beleadnod. Fizu se vészes, 8 órában 250 körül
2022. júl. 20. 20:25
 29/44 anonim ***** válasza:
5%
3 evig mit csináltál? Miért nem képezted magad? Tanulhattal volna otthon. Legalabbis én igy csináltam segitseg nelkul, rosszul alvó, hordozós gyerekkel, nem könnyű de a cél a fontos.
2022. júl. 20. 20:38
 30/44 A kérdező kommentje:
3 evig kaptam gyedet es gyest, es a gyerek apja nem volt csóró. Nem gondoltam arra akkor elore, hogy szetfogunk menni. Tudom hulye voltam, mar maskepp csinalnam. De mostmar lenyegtelen ez szerintem, visszaforditani nemtudok semmit es azt h elhagytam, akkor se fogom megbanni ha nehez lesz anyagilag! Koszi a valaszt mindenkinek
2022. júl. 20. 20:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!