Egyedülálló anyaként hol helyezkedjek el?
Itt nézd meg, érdeklődj.
Esetleg önkormányzatnál kérdezd még még, van e valami gyerekbarat munka...
Mást nem tudok javasolni
Tényleg több a kifogás, mint a pozitív hozzáállás...
Home office munka legfeljebb olyanoknak van sima érettségivel, akik egy cégnél már bedolgozták magukat bizonyos adminisztrációs feladatokba, és megbíznak bennük, hogy otthonról is jól ellátják.
Nulla munkatapasztalattal ilyen munkát nem fogsz találni sima érettségivel sajnos.
Mondd el kerlek melyik az a kifogasom ami nem tetszik? Az, hogy nem megyek kulfoldre? Vagy hogy nincs segitsegem es tenyleg nemtudom megoldani?
Szerintem nem bele kene rugni a masikba mégjobban. Szerintem az a szégyen h ebben az orszagban egy egyedulallo szulo segitseg nelkul nem tud elhelyezkedni 1 szakba. Tudom tudom tanulni kellett volna... bar egyetemmel keresnek munkat ugyanilyen helyzetben fb-csoportokban anyukák... úgyhogy lehet akkor se jartam volna jobban.
Az a kifogás ellened, kérdező, hogy MINDEN felvetésre volt valami kifogásod, az miért nem működik. Elfogytak az ötletek.
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Szokták mondani. Muszáj valamiben engedni, rugalmasabbnak lenni. Ezt kimondani nem a másikba belerúgás, hanem objektív tanács.
Így max abban bízhatsz, hogy óriási szerencséd lesz, és pont akad olyan valódi home office munka, amire épp téged alkalmaznak. Én a magam részéről sok sikert kívánok hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!