Akiknek gyes után új munkahelyet kellett keresni,azok mennyi idő alatt találtak, hol helyezkedtetek el és mennyire volt nehéz?
Figyelt kérdés
2022. márc. 24. 14:14
1/9 anonim válasza:
Sajnos 3 szakmàval sem sikerült elhelyezkedni, így egy 4.t tanultam ki és vàllalkozò lettem.
3/9 anonim válasza:
Szeretném követni a kérdést, mert engem is érint.
Én azt a sorrendet állítottam fel magamnak, hogy először szakmai munkákra jelentkezek a bölcsi kezdése előtt bőven, ha sehova se vesznek fel, akkor olyan munkákat nézek, ahova magamtól nem mennék de munkának egy ideig elmegy, ha ezeknél se vesznek fel, akkor kereskedelem vagy munkanélküli amíg nem találok.... Illetve felvetem a részmunkaidő lehetőségét is, ha szükséges.
Tartok tőle, hogy az általánosság az, hogy először olyan helyre kell menni, ahova felvesznek és aközben keresni magunkhoz való munkát.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek
1es és mit vállalkozol?
2022. márc. 24. 16:01
5/9 anonim válasza:
Mükömèpítès és müszempillaépítéssel foglalkozom.
6/9 A kérdező kommentje:
Es sok idő volt míg kialakult a vendégköröd?
2022. márc. 24. 16:11
7/9 anonim válasza:
2 hónapon belül találtam állást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!